16 / 05 / 2024

Trabzonluların alışveriş haritası

Trabzonluların alışveriş haritası

Kliksa, Trabzon 'un online alışveriş haritasını açıkladı. Trabzo n'lular bilgisayar, telefon, TV ve görüntü sistemleri, elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor.

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

E-ticarette kasım ayı alışveriş çılgınlığına dikkat! Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!

Kasım ayında Öğretmenler Günü, Bekarlar Günü ve Alışveriş Cuması derken e-ticarette çok farklı kategorilerde indirimli alışveriş fırsatı tüketicileri bekliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği ise tüketicileri e-ticaretteki alışveriş tuzaklarına karşı uyardı.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Alışverişte yeni dönem: Kredi kartı yerine IBAN kullanımı

Kredi kartlarıyla ilgili son yaşanan gelişmeler vatandaşların alışveriş alışkanlıklarında önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Bu durum aynı zamanda işletme sahiplerini yüksek oranlardaki komisyon ücretleri ile karşı karşıya bıraktı. İşte IBAN’la alışveriş hakkında bilgiler…

Uzmanlar uyardı! ‘Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün!’

Sosyal medya hesapları vasıtasıyla yapılan alışverişlerde özellikle satın alınan ürünün iadesi ve alıcıya haksız bir şekilde yansıtılan kargo ücretleri vatandaşları mağdur ediyor. Bu konuda, uzmanlardan, “Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün” uyarısı geldi.

Ziraat Bankası rekor bir para verecek. Alışverişe çıkmadan hemen bakın. O ürünlerde geçerli

Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara alışveriş konusunda iyi bir miktarda para verilecek. Ancak sadece o ürünlerde geçerli olacak. Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın.

Aman dikkat! Alışveriş yaparken sakın bunu yapmayın!

Alışveriş, birçok kişi için keyifli bir deneyim olabilirken, doğru adımlar atılmadığında gereksiz harcamalar ve hayal kırıklıklarına neden olabilir. Alışveriş yaparken dikkatli olmak ve bazı hatalardan kaçınmak, bütçenizi korumanıza, ihtiyacınıza uygun ürünler seçmenize yardımcı olabilir.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Marks - Spencer bomba Babalar Günü fırsatını başlattı! Her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim! 

Marks - Spencer Babalar Günü kampanyasını duyurdu. 18 Haziran'a kadar geçerli olan kampanya ile her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki hangi ürünler kampanyaya dahil? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Trabzonluların alışveriş haritası Haberi

Trabzonluların alışveriş haritası


Kliksa, Trabzon'un online alışveriş haritasını açıkladı.  Kliksa.com verilerine göre, Trabzon'lular bilgisayar, telefon, TV ve görüntü sistemleri, elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor. Ürün bazında ise akıllı telefon, televizyon, USB bellek, tablet ve taşınabilir bilgisayar en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. 


Trabzon'da online alışverişin büyük bölümü sırasıyla Akçaabat, Vakfıkebir, Araklı, Sürmene, Of, Beşikdüzü, Yomra ve Çaykara ilçelerinde gerçekleşiyor. 


Kliksa.com verilerine göre Trabzonlu kadınlar; en çok akıllı telefon, tablet, televizyon, elektrikli süpürge ve bebek bezi satın alırken, yüzde 25'i alışverişini tek çekimle, yüzde 75'i ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor. 


Erkekler ise sırasıyla akıllı telefon, televizyon, USB bellek, tablet ve taşınabilir bilgisayarları tercih ediyor. Trabzonlu erkeklerin yüzde 27'si alışverişini tek çekimle, yüzde 73'ü ise taksitlendirerek...