06 / 05 / 2024

trabzonspor saha

trabzonspor saha

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

İzmir Şehir Hastanesi’yle ilgili saha raporu hazırlandı! Sorunlar giderek artıyor!

İzmir Tabip Odası tarafından depreme dayanıksız tartışmaları ile 10 yıl sonra açılabilen İzmir Şehir Hastanesi’yle ilgili saha raporu hazırlandı.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

Saha Grup İnşaat Reklam Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saha Grup İnşaat Reklam Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Umut Demircan tarafından kuruldu.

Alper Saha kimdir?

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Alper Saha kimdir? Alper Saha daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Alper Saha'nın biyografisi...

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

İş GYO, SAHA ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. (SAHA) ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı. Sözleşme 8 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm için saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için saha tespit çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte sürdürülen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitlerinin tamamlandığını müjdeledi. 

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Halı saha işletmecilerinin kira isyanı!

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

trabzonspor saha Haberi

trabzonspor saha

Çalışmalarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Trabzonspor ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi arasında konuyla ilgili olarak bir protokol imzalandı. Protokole Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor adına da Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu imza attı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hızırbey Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde bulunan Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri ile sahil geçiş yolu arasındaki peyzaj alanında yer alan futbol sahasını sentetik çim zemin yapılarak Trabzonspor'a devredileceğini belirtti.Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda Trabzonspor Kulubü ile protokol imzaladıklarını belirten Gümrükçüoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmek, küçük yaşlarda spora başlamasını sağlamak, gençleri...