03 / 05 / 2024

trabzonspor ücretsiz arsa tahsisi

trabzonspor ücretsiz arsa tahsisi

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

Bu şehirlerde ücretsiz arsa dağıtılıyor! Resmen açıklandı!

Hem nüfusu artırmak hem de kasabaları cazip hale getirmek isteyen bazı şehir yönetimleri ücretsiz olarak arsa dağıtmaya başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Koronavirüs sürecinde en çok arsa talep gördü!

Kuzeybatı Gayrimenkul’un pandemi sürecinde, mülk sahipleri için ücretsiz masaüstü değerleme raporu hazırladı. Buna göre, evde kalınan süre içinde daha çok arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündükleri belirlendi.

Trabzonspor'a arsa desteği!

Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasının sahibi olduğu arsa Trabzon’a verildi.

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Mersin'de ücretsiz arsa tahsisi!

Mersin Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkan Vekili Murat Çalışkan, yatırımcıları Mersin'e çekmek için çalışamalara başladıklarını belirtti. Çalışkan, bölgede ücretsiz arsa tahsisi yapılacağını söyledi.

Çankırı Çerkeş'ten yatırım çağrısı!

Çankırı Çerkeş'ten Gebze'ye gelen heyet, bölgeye yatırım yapan firmalara ücretsiz arsa tahsis edileceğini belirterek, Gebze Ticaret Odası yönetiminden bölgeye yatırım konusunda destek isteğinde bulundu.

Kooperatif kurana hazineden ücretsiz arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehircilik Şurası’nda çıkabilecek bir kararla, 250 üyesi olan kooperatiflere, uydu kent projelerini uygulamak kaydıyla hazineden ücretsiz arsa tahsis edilebileceğini açıkladı.

Torba Yasa'yla okul ve yurt yapana 49 yıl ücretsiz arsa tesis edilecek!

Bakanlar Kurulu'nca vergi muafiyeti tanınan, öğrencilere yönelik eğitim ve yurt faaliyeti bulunan vakıflardan, Hazineye veya kamu kurum ve kuruluşlarına ait taşınmazlar üzerinde 49 yıl süre ile "bedelsiz irtifak hakkı" tesis edilebilecek.

ABD'de Türk girişimciye bedava arsa ve fabrika!

Amerikan Türk Ticaret Odası Başkanı İhsan Işık, ABD'de yatırım yapmak isteyen Türk girişimcilere Indiana, Ohio ve New Jersey eyaletlerinde ücretsiz arsa ve fabrika verileceğini belirtti

Ürdün'den yatırımcıya sıfır vergi, ücretsiz arsa!

Ortadoğu Gümrük Birliği'nin temelinin atıldığı Levant İş Forumu'nun üçüncü ve son ülkesi Ürdün, yatırımcıları özellikle vergi avantajları ile cezbediyor  

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

trabzonspor ücretsiz arsa tahsisi Haberi

trabzonspor ücretsiz arsa tahsisi

Ortahisar Belediyesi Trabzonsor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan ve içinde eski bir belediye binası da olan bir arsayı ücretsiz olarak  verecek. 61 Saat Haber'de yer alan habere göre; Trabzonspor, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait olan arsada gelir getirecek projelere imza atacak.  

Ortahisar Belediye meclisinde gündeme gelen maddeye göre; verilecek olan arsa mülkiyeti Trabzonspor’a ait İnönü Mahallesinde niteliği yol olan taşınmaz ile başa baş trampa edilecek. 

Belediye meclisinin önerisi Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi. Öneri komisyonda görüşüldükten sonra yeniden belediye meclisinde getirilecek.  

Konu hakkında açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Trabzonspor’umuza destek amaçlı olarak yaptığımız bir çalışmaydı. Daha önce ki meclis üyemiz ve Trabzonspor yönetim kurulu üyemiz Cahit bey ile başlattığımız ve kulüpten yönetici arkadaşlarla beraber “Trabzonspor’umuza nasıl destek olabiliriz” şeklinde yürütülen bir çalışma....