08 / 05 / 2024

trafik sorunları çözülüyormu

trafik sorunları çözülüyormu

Yeni Akit gazetesi köşe yazarı Cevat Kışlalı bugün ki köşe yazısında ''Her yere metro Her derde metro'' başlığına yer veriyor. İşte Cevat Kışlalı'nın köşe yazısı;

3 maddeyle kira sorunu nasıl çözülür? Ev sahipleri 'Yasa değişmeden evlerimizi kiraya vermeyeceğiz' diyor! 

Mağdur ev sahipleri, kiracıları ile yaşadıkları sorunları sık sık sosyal medyada paylaşıyor, anlaşmazlıklar zaman zaman basında da yer alıyor. Peki 3 maddeyle kira sorunu nasıl çözülür? İşte ev sahiplerinin o açıklaması...

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı önerisi! 

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar sık sık gündem oluyor. Peki kiralık konutta sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı nedir? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Türk müteahhitlerin Libya'daki sorunları çözülüyor! 

Libya’nın geniş katılımlı Türkiye ziyareti, yurt dışında iş yapan müteahhitlerin sorunlarını büyük anlamda çözüme kavuşturacak. Yapılan görüşme ile müteahhitlerin 5 milyar dolara yakın alacağı için önemli adımlar atıldı.

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

İnşaat sektöründe sorunlar çözülüyor!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ‘Mart 2020 Sektör Raporu’na göre; inşaat sektöründe yeniden büyümenin sektörün iç dinamiklerinde yaşanan sorunlar çözüldü. 

Alanya'nın imar ve yapılaşma sorunları çözülüyor!

Alanya’nın imar sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 yıldır birçok mahallenin yıllardır beklediği imar planı değişikliklerini de hızla tamamladı.

Meram'da imar ve mülkiyet sorunları çözülüyor!

Konya’nın merkez İlçe Meram Belediyesi, ilçenin imar ve mülkiyet sorunlarının çözümü için imar düzenlemeleri ve 18. Madde uygulamalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. 

Osmangazi'de çıkmaz sokak sorunu çözülüyor!

'Yıllarca plansız ve çarpık yapılaşmanın getirdiği sorunlarla boğuşan Osmangazi'nin kanayan yar alarmdan biri olan 'Çıkmaz Sokak' sorunu bir bir çözülüyor.

2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı!

Çankırı Kızılırmak projesi TOKİ ile Çankırı Kızılırmak Belediyesi ortaklığında hayata geçiriliyor. 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı.

Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs!

Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs henüz açıklanmadı. Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

15 Mayıs 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonucu!

15 Mayıs 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonucu henüz açıklanmadı. Çankırı Kızılırmak TOKİ kura sonucu 102 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

trafik sorunları çözülüyormu Haberi

trafik sorunları çözülüyormu

Her yere metro Her derde metro 

Tramvay, metro, metrobüs ve Marmaray'ın halkımıza sunduğu hizmet göz ardı edilemez.Ulaşımı rahatlatmak için yapılan çalışmalar ne kadar artarsa memnuniyet de o derece artar. Peki trafiğe çözüm sunma adına yapılan icraatlarda aksaklıklar yok mu? 


Söğütlüçeşme'den Avcılar'a kadar kesintisiz 24 saat yolculuk yapabilmek büyük altyapı hamlesi. Günün her saatinde, gece çalışanından sabah vardiyasına gidenine, arkadaşlarıyla geç saatlere dek oturanından alışveriş için Avrupa ve Asya yakasında koşturanlara kadar metrobüs büyük takdir topluyor. En büyük eleştiri ise kalabalık olması. Saatlerce ayakta gidiyor olmak bir eziyet. Vatandaş aktarmalardan rahatsız. Bindiği zaman bir daha inmek istemiyor. Aktarmanın artması kaosun daha da artmasına neden oluyor.Sefer ve araç sayıları artsa da ilginin aynı oranda artması çözümü engelliyor. 


Metroda; 'Her yere metro, her yerde metro'...