05 / 05 / 2024

Trakya Vidanjör çorlu

Trakya Vidanjör çorlu

Son olarak değeri 800 bin TL'yi geçen kombine kanal açma ve temizleme aracı satın alan firmaTrakya'nın lider şirketlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Trakya’da!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren bölgeler arasında yer alan Trakya’da arsa satışlarına yoğun ilgi gösteriliyor...

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Trakya'da 10 yıldır toplanan araziler Bill Gates'e aktarılabilir!

Türkiye Ziraatçiler Derneği Başkanı Hüseyin Demirtaş, Trakya'da bazı vatandaşların  8-10 yıldır arazi topladığını ve topladığı arazilerini Bill Gates'e aktarabileceğini dile getirdi. 

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Vatan Vidanjör Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Vidanjör Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumhur Aksoy tarafından kuruldu.

Trakya'da emlak sektöründe son durum!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, koronavirüs salgınının emlak sektörüne etkilerinden bahsetti. Sürecin insanların gayrimenkul konusunda da bakış açısını değiştirdiğinden bahseden Feda, sektör çalışanları ve ticaretle uğraşanlara da gereken kolaylıkların sağlanmas

Lila Group'tan Çorlu'ya 450 milyon liralık tesis yatırımı!

Lila Group, Çorlu'da bulunan mevcut üretim tesisi ile aynı kampüste, 50 bin metrekare alan üzerine 450 milyon TL yatırımla yeni üretim tesisi daha kuruyor...

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

Trakya Vidanjör çorlu Haberi

Trakya Vidanjör çorlu


Çorlu'da faaliyet gösteren Trakya Vidanjör firması Trakya'da sektörüne en çok yatırım yapan şirket olarak öne çıkıyor. Son olarak değeri 800 bin TL'yi geçen kombine kanal açma ve temizleme aracı satın alan firma Trakya'nın lider şirketlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Her türlü tehlikeli atığı toplamaya yetkili olduklarını belirten firma sahibi Yusuf Akbulut. bütün arıtma tesisleri. 

belediyeler ve fabrikaların ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede olduklarını ifade etti Trakya Vidanjör sahibi Yusuf Akbulut. 

yaptıkları işe önem verdiklerini dile getirerek. 

"'Bu iş. makine, ekipman isi. Bu iş. mesleğe hâkim olan personele ihtiyaç duyar. İşinize yatırım yapmazsanız, müşteri memnuniyetini sağlayamazsınız. Biz de işimize yatırım yapıyor, müşterilerimizin memnuniyetini en ust seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

Trakya'da bir ilk 'Kanal görüntüleme robotu' Akbulut. firma hakkında bilgiler verirken, ekipmanlarını ve...