12 / 05 / 2024

tren çeşme açıldı mı

tren çeşme açıldı mı

Eğlence mekanı Tren, İzmir ve Kuşadası'ndan sonra Çeşme Alaçatı Port Marina'da hizmete açıldı. Açılış gecesini görkemli bir parti ile gerçekleştiren Tren, eğlenceyi sevenlerin akınına uğradı.

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

EYT tasarısında yeni gelişme! Teklif, 8 maddeden 5'e düşürüldü!

Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir milyonlarca kişi EYT ile yatıp kalkıyor. Pek çok vatandaşın emeklilik umudunu bağladığı EYT cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. EYT kanun teklifinde, madde sayısı 8’den 5’e düşürüldü.

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi açıldı!

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından açıldı.

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çeşme'de sit alanında inşa edilen taş bina yıkıldı!

Çeşme'de deniz kenarı ve Sit Alanı'na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E'ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını tamamladı.

Çeşme'de sit alanına inşa edilen taş bina yıkıldı!

İzmir Çeşme'de deniz kenarı ve sit alanına yapılan taş bina yıkıldı.

Ekrem Oran'dan Kanal Çeşme açıklaması!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptığı açıklamada Suudi şirketin açıkladığı Kanal Çeşme projesiyle Çeşmelilerin mülkiyet hakkının elinden alındığını söyledi. 

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan bölümler ziyarete açıldı!

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan Saray Mutfakları ve hamamı, Aşçılar Mescidi, Kalayhane ile Harem Hünkar Hamamı, Valide Sultan Hamamı ve Kuşhane Mutfağı ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan Arslanlı Bahçe ziyarete açıldı.

Mekke-Medine hızlı tren hattı açıldı!

Mekke-Medine arasındaki mesafeyi 1 saate düşürecek Harameyn Hızlı Tren projesi hizmete açıldı. 

15 Temmuz Şehitler Çeşmesi açıldı!

Üsküdar Belediyesi ve yardımseverlerin katkılarıyla Çengelköy Meydanında yaptırılan çeşme törenle hizmete açıldı.

tren çeşme açıldı mı Haberi

tren çeşme açıldı mı


Eğlence mekanı Tren, İzmir ve Kuşadası'ndan sonra Çeşme Alaçatı Port Marina'da açıldı. Açılış gecesini görkemli bir parti ile gerçekleştiren Tren, eğlenceyi sevenlerin akınına  uğradı. Geçen yıl Çeşme'de hizmete giren Tren Bar, bu yıl tamamen yenilenen dekorasyonu ve yurt dışından getirdiği müzik sistemi ile dikkat çekti. Geceye şık kıyafetleri ile gelen bayanlar  göz doldurdu. 



Milliyet...