03 / 05 / 2024

Trend GYO inşaat ihalesi

Trend GYO inşaat ihalesi

Trend GYO tarafından Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 metrekare büyüklüğündeki Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" yapıldı.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Trend GYO Alibeyköy için düğmeye basıldı! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için arsa payı karşılığı inşaat yapımı sözleşmesi resmen imzalandı. İşte detaylar...

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Trend GYO, Alibeyköy'den arsa aldı! Yeni proje geliyor! 

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçireceği proje kapsamında 2 adet arsa satın aldı. Proje için çalışmalar hızlandı...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için düğmeye bastı. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede inşa ediliyor? İşte projeyle ilgili ayrıntılar...

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Trend GYO inşaat ihalesi Haberi

Trend GYO inşaat ihalesi

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) düzenleme şeklinde gayrimenkul satış vaadi ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

Trend GYO tarafından Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" yapıldı.

Trend GYO'nun KAP açıklaması:
Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 m2 büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" yapılmıştır.

Paydaşlarımızın ve kamoyunun bilgisine sunarız.

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...