24 / 07 / 2024

TriadPark evleri satlık

TriadPark evleri satlık

Hisar Yapı'nın Sarıgazi'de inşa ettiği 272 konutluk TriadPark projesinde 88 metrekare ile 210 metrekare arasındaki konutlar 149 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

1942'de Atatürk Bulvarı için ilk adım atıldı! Unkapanı Köprüsü'nden Yenikapı'ya kadar uzanacak! 

1942 yılında Unkapanı'ndan Yenikapı'ya kadar uzanacak olan Atatürk Bulvarı için çalışmalar ekim ayında başlamış. Çalışmalar kapsamında evleri yıkılan vatandaşların, İnşaat bitiminden 4 ay sonra evleri teslim edilecekmiş. 

Teslim için gün sayan Kılıç Vadi Evleri'nde 8.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Kılıç Vadi Evleri projesi Kılıç İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Toplamda 71 konutun yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekiliyor! 926 konut sahibini buluyor!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'nin yıl dönümünde, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm temel atma ve kura çekim törenine katıldı.

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Zeytinoğlu tarafından kuruldu.

Depremzedenin çilesi bitmedi! Satılık ve kiralık konuta fahiş zam! En yüksek artış hangi şehirde yaşandı?

Kahramanmaraş depremleri nedeniyle evleri yıkılan veya hasar gören depremzede şimdi de fırsatçılar ile uğraşıyor. Afet bölgelerinden çevre illere göç etmek isteyenlerin bazıları fahiş kira bedelleri ile karşı karşıya kalırken, bazıları da ev bulamıyor.

KYK ve özel yurtta kalanlar çabucak bir baksın! Aylık ücretlerde şok eden karar! Öğrencilerin feleği şaştı!

Evleri yıkılan depremzedelere çözüm olarak öğrenci yurtları bulundu. Bunun üzerine öğrencilerin eşyaları çöp poşetlerine konularak odanın dışına atıldı. Şimdi öğrenciler yurt ücretlerini ödemeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. KYK 2023 yurt ücretleri devam edecek mi?

Türk Kızılayı, Filistinli ailelere kira yardımı verecek!

Türk Kızılayı tarafından İsrail'e yapılan saldırıların ardından evleri yıkılan Filistinli ailelere gıda kolisi ile kira ve ev eşyası yardımı vereceği açıklandı.

Şırnak'ta evleri yıkılan bin 200 aile evlerine kavuşmayı bekliyor!

Şırnak'ta 2015'te evleri yıkılan bin 200 aileye henüz arsa veya konut verilmedi. 5 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen ailelerden arsa bedeli istendiği iddia edildi. 

TriadPark evleri satlık Haberi

TriadPark evleri satlık

1) Projenin adı: TriadPark

2) Yapımcı şirket: Hisar Yapı A.Ş.

3) Projenin lokasyonu: Sarıgazi

4) Toplam arsa alanı: 25 bin metrekare

5) Toplam inşaat alanı: Yüzde 25'i oturum, yüzde 75'i yeşil alan

6) İnşaata ne zaman başlandı: Ocak 2007

7) Ne zaman bitirilecek: İlk Etap Şubat 2008'de ve ikinci etap Mayıs 2009.

8) Konut sayısı: Projede 6 kattan oluşan...