02 / 05 / 2024

Trump Avm 2014 cirosu

Trump Avm 2014 cirosu

Ziyaretçi sayısını yüzde 70, ciroyu yüzde 50 arttıran Trump Alışveriş Merkezi, İstanbul Shopping Fest, Babalar Günü ve ‘İndirimin İndirimi’ kampanyası ile bereketli bir haziran geçiriyor.

Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

İstanbul Anadolu Yakası’nın gözdesi olan Akasya AVM 2014’ten bu yana hizmet veriyor.  AVM, depolar dahil kiralanabilir toplam 88 bin 861 metrekare alana sahip. Peki onlarca lüks markanın yer aldığı Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte detaylar…

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Trump Towers AVM'nin adı değişmeli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers AVM hakkında 'Trump' isminin kaldırılmasını istedi. Erdoğan, " Bu noktada geçmişte ben de bir yanlış yapmış ve oranın açılışını yapmıştım" dedi.

Trump AVM'nin adı mı değişiyor?

Müslümanları hedef alan açıklamalarıyla bilinen ABD Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump'a bir tepki de, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump AVM'nin Genel Müdürü Bülent Kural'den geldi.

Trump Towers AVM bayramda açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers AVM bayramda açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Trump Towers AVM’de açıldı!

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içi mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Çilek, İstanbul’un gözde semti Mecidiyeköy’de bulunan Trump Towers AVM’deki yerini aldı.

Trump AVM ayda 800 bin ziyaretçi hedefliyor!

Mecidiyeköy'de metrobüs ve metro ağının kesiştiği noktada yer alan Trump AVM, 2014'te artan rekabete rağmen, ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 30 artırarak ayda 700 bin seviyesine taşıdı.

Erzurum ve Magnesia AVM'nin isimleri Forum AVM oldu!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Turkey oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı.

AVM'lerde rekor harcama yaşandı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ( AYD ) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi 'nin Aralık 2014 sonuçları açıklandı. AVM Endeksi 160 puana ulaştı.

AVM'lerin cirosu 75 milyar TL'ye çıktı!

AVM Ciro Endeksi, Aralık 2014 'te 2009 yılındaki başlangıcından bu yana en yüksek değerine ulaştı. Endeks, yıllık bazda yüzde 10.9 artışla 193 puana yükseldi.

AVM Ciro Endeksi 6 yılın zirvesinde!

AVM Ciro Endeksi, 2014 yılının aralık ayında, 2009 yılındaki başlangıcından bu yana en yüksek değerine ulaştı. Endeks, yıllık bazda yüzde 10,9 artışla 193 puana yükseldi.

AVM Ciro Endeksi 5 yılın en yüksek değerine ulaştı!

AVM Ciro Endeksi, 2014 yılının aralık ayında, 2009 yılındaki başlangıcından bu yana en yüksek değerine ulaştı. Endeks, yıllık bazda yüzde 10,9 artışla 193 puana yükseldi.

Trump Avm 2014 cirosu Haberi

Trump Avm 2014 cirosu


Trump Alışveriş Merkezi, mağaza karmasına katılan yeni markalar, şehrin yeni buluşma noktası Trump Cadde, 4000 metrekarelik çocuk şehri KidzMondo ve özel kampanyalar ile etkinlikler sayesinde aylık ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 70 arttırdı. Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, “Markalar elbette çok önemli ama artık sunulan sosyalleşme fırsatları da en az onlar kadar önemli. Biz bunu yaptık ve meyvelerini toplamaya başladık. Yılsonu hedefimiz aylık bazda minimum 700 bin ziyaretçi” dedi.


CİROLAR YÜZDE 50 ARTTI


Ocak 2014’te alışveriş merkezinin 2500 metrekarelik teras alanında İzzet Çapa işbirliğiyle Trump Cadde’yi ve Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’yu faaliyete geçirdiklerini kaydeden Bülent Kural şöyle konuştu: “Her iki proje de bizim yükseliş ivmemize hız kattı, önemli oranda hareket getirdi. Bu projeler bizim çok geniş kitlelere ulaşmamızı...