05 / 05 / 2024

tta gayrimenkul taşınmaz ihaleleri

tta gayrimenkul taşınmaz ihaleleri

tta Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar, Bolu, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Konya, Mersin ve Muğla'da yer alan 15 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 18 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Hisseli tapu taşınmaz nasıl satılır?

Hisseli tapusu olan taşınmazın satışı, gayrimenkul sahibi olan kişiler tarafından merak edilen bir konudur. Hisseli taşınmaz, müstakil taşınmaz tapusu kadar kolay şekilde satılamıyor. Peki hisseli taşınmaz nasıl satılır ve hisseli tapuya kredi çıkar mı? İşte hisseli satış ile ilgili bazı bilgiler...

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

İhale ile alınan taşınmazın tescili!

İhale ile bir gayrimenkul satın alan kimseler tapu dairesinde tescil işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyor. İşte ihale ile alınan taşınmazın tescili işlemleri...

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Alanya'da yabancılara 50 bin taşınmaz satıldı!

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya'daki yabancıya gayrimenkul satışına ilişkin, "Yabancılar tarafından yaklaşık 50 bin civarında taşınmaz elde edinilmiş. Burada Rusya, Norveç ve Almanya ile Kuzey Avrupa ülkeleri önde gidiyor" diye konuştu.

Servet GYO Ümraniye'deki taşınmazı Sinpaş GYO'dan satın aldı!

Servet GYO'nun Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde taşınmazın  55 milyon 160 bin TL'ye Sinpaş'tan satın alınmasına karar verildi.

Gayrimenkulde milat: Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği!

1 Eylül 2020 itibariyle uygulamaya alınan Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği gayrimenkul sektörüne getirdiği köklü değişiklikler ile milat olarak belirtiliyor. 

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Mistral GYO, Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

TTA Gayrimenkul'ün Didim'deki gayrimenkulleri 6 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul'ün Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi, 190 ada, 57 parseldeki 469,99 metrekare, 190 ada, 58 parseldeki 339,84 metrekare yüzölçümlü taşınmazları özelleştirildi..

tta gayrimenkul taşınmaz ihaleleri Haberi

tta gayrimenkul taşınmaz ihaleleri



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul'e ait 15 adet taşınmazsı satışa çıkardı. Afyonkarahisar, Bolu, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Konya, Mersin ve Muğla'da yer alan 15 adet gayrimenkulün en düşük geçici  teminat bedeli 3 bin lira, en yüksek geçici teminat bedeli ise 400 bin lira olarak belirlendi. İhale İhale 18 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için