07 / 05 / 2024

Tügem bursa

Tügem bursa

TÜGEM, "Portföy Paylaşım ve Sektörel Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirdi, toplantıda Bursa üyeleriyle buluştu. Toplantıda Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin 2020 hedefleri açıklandı...

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: RookZ! Gayrimenkulün kalesi olmaya geliyor...

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projesi "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ için start verdi.

Türkiye'de ev sahipliği oranı düşüyor!

Türkiye'de inşa edilen konut sayısında yaşanan artışlara rağmen kendi evlerinde oturanların oranları düşüyor. İşte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

TİGEM, 392 bin tonluk hububat hasadıyla rekor kırdı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada TİGEM'in toplamda 15 işletmesinde yapılan 392 bin tonluk hububat hasadının tüm zamanların rekoru olduğunu söyledi.

Sertifikalı buğday, arpa, tritikale ve yulaf tohumluk fiyatları açıklandı! Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın!

TİGEM, 2023 yılı tohumluk fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki 2023 yılı tohumluk fiyatları kaç TL oldu? İşte o rakamlar...

Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

TİGEM'in Avcılar kurban pazarındaki satışlarına bayrama sayılı günler kalana ucuza kurbanlık almak isteyenler yoğun talep gösteriyor. Yüzde 20 oranında indirimi duyan vatandaşlar kurban pazarına akın etti.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

Renault Clio’nun üvey kardeşi sonunda tanıtıldı: Bursa'da üretiliyor, fiyatı ise şimdiden gündem oldu bile

Türkiye'de en çok satılan modellerden biri olan Renault Clio’nun üvey kardeşi sonunda gün yüzüne çıktı. Sürpriz modelin fiyatı oldukça merak ediliyordu. İşte detaylar...

TİGEM personel arıyor! Kamuda çalışmak isteyen ilkokul mezunlarına müjde! Başvurular bitmek üzere elinizi çabuk tutun!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, en az ilkokul mezunu işçi alımı yapılacağı açıkladı. İşte TİGEM iş ilanına dair araştırılan başvuru detayları!

Konut fiyatları önümüzdeki haftadan sonra nasıl seyredecek? İşte o açıklama!

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, önümüzdeki haftada emlak piyasasının geleceği durum hakkında uyarılarda bulundu. Koçak, geleceğe dair fiyat seyrine ilişkin de önemli bilgiler paylaştı.

TÜİK emlak piyasası verilerini paylaştı! Konut fiyatları uçunca kimse ev sahibi olamıyor!

Türkiye genelinde konut satışlarının azalması, TÜGEM Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak tarafından vurgulandı. Koçak, son 1,5-2 yıl içinde konut fiyatlarında önemli bir artış olduğunu belirtti.

Konut fiyatları için ‘ikinci tur sonrası’ uyarısı geldi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, eğer 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra güven ortamı yaratılmazsa, emlak piyasasının daha da çıkmaza gireceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Süt satışlarında şok gelişme! TİGEM'de zarar etti

Türkiye'nin çiğ sütte geçtiğimiz günlerde aldığı kararla uyguladığı politika Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'nü süt satışından ciddi anlamda zarar ettiriyor. TİGEM'in yüksek tonajlı kaliteli sütü Türkiye'nin önde gelen bir süt firmasına 9 liradan satıldığı tespit edildi.

Tügem bursa Haberi

Tügem bursa

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Bursa üyeleri ile "Portföy Paylaşım ve Sektörel Bilgilendirme Toplantısı"nda buluştu. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen etkinlikte TÜGEM Yönetim Kurulu Üyesi ve Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran da tecrübelerini paylaştı.

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte yaklaşık 130 TÜGEM üyesi buluştu. TÜGEM vizyonunu ve 2020 hedeflerini açıklayan Akdoğan, çatı kuruluş olarak sektördeki gelişmeler hakkında da konuştu. 

TÜGEM Bursa Yönetim Kurulu üyesi Meral Türkeş ise Bursa ili ve ilçelerinde 2019 senesi satış verilerini de katılımcılara açıkladılar. Portföy tanıtımlarının yapıldığı ve yeni üyelerinde belgelerini aldığı etkinliğe talep ve ilgi yoğundu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran’da üyelerle gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli ipuçlarını katılımcılarla paylaştı. Özellikle motivasyon, cesaret ve mücadele konusunda kararlı olmaya dikkat çeken Kırmızıtaş, “Bursa’da TÜGEM üyesi...