06 / 05 / 2024

TÜGEM yurt içi şubeleri

TÜGEM yurt içi şubeleri

14 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyette bulunan TÜGEM hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüyor. Bursa, Ankara ve İzmir’de şubeler açan TÜGEM, Kanada’da da faaliyette bulunacak.

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Çiftçiler dikkat! Buğday ve arpa üretimi arttı: Yurt içinde buğday, arpa, mısır fiyatları katlandı! Son dakika!

Türkiye'nin buğday üretimi 21,5 milyon tona, arpa üretimi ise 9 milyon tona ulaştı. Yurt içinde buğday, arpa, mısır fiyatları da resmen katlandı. İşte buğday, arpa, mısır 10 Eylül 2023 fiyat listesi...

Yurt içinde gözler TCMB'nin faiz kararında!

Küresel piyasalar, ABD'de bilanço sezonunda şirketlerin finansal sonuçlarından alınan karışık sinyallerle yön arayışına devam ederken, bugün yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizi kararı da yatırımcıların odağında.

THY'den yeni yurt içi kampanyası! İşte son tarih

Türk Hava Yolları'ndan yeni bir yurt için kampanyası başlattı. İşte 6 Şubat-9 Nisan tarihleri arasındaki kampyanın detayları...

Artan yakıt fiyatları yüzünden Nijerya Havayolları yurt içi uçuşları durdurdu

Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini Nijerya'da faaliyet gösteren Nijerya Hava Yolları artan yakıt fiyatları gerekçesiyle bugünden itibaren tüm yurt içi uçuşları durdurdu.

Akiş GYO ne kadarlık yurt içi satış yaptı?

Akiş GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 cari döneminde yurt içi satış rakamı 262 milyon 261 bin 142 TL oldu. 

Emlak Konut GYO ne kadarlık yurt içi satış yaptı?

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan 2021 yılı 3. döneme ilişkin gelir tablosuna göre; şirketin yurt içi satışları 4 milyar 966 milyon 376 bin 935 TL olarak açıklandı. 

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Berlin’de 240 bin konutun kamulaştırılması için referandum yapılacak!

Almanya'da kira fiyatlarına yönelik yapılan protestolar sonuç verdi. Kentte 240 bin konutun kamulaştırılması için referandum yapılmasına karar verildi. 

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı!

Yeni mağaza açılışları için düğmeye basan DESA, yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı...

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Hangi il için deprem saati tıkır tıkır işliyor?

İstanbul'da 7'nin üzerinde depremin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, “Saat tıkır tıkır işliyor. Zaman kaybedilmemeli" uyarısı yaptı.

TÜGEM yurt içi şubeleri Haberi

TÜGEM yurt içi şubeleri

2016'de kurulan ve 4. Yılını geride bırakan gayrimenkul sektörünün öncü sivil toplum kuruluşlarından olan TÜGEM hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyüyor.

14 ilde faaliyette bulunduklarından bahseden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) kurucu başkanı Hakan Akdoğan “Emlak Danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerin bir araya geldiği sivil toplum kuruluşu olarak yeni yılda da büyümeye devam ediyoruz. Yeni yılda da Denizli, Hatay, Samsun, Çanakkale, Balıkesir ve Bodrum il temsilciklerimiz ile daha çok meslektaşımıza dokunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Bursa, Ankara ve İzmir’de Şubeler Açılıyor

Üç önemli ilde bulunan teşkilatların yeni yılda şube olarak faaliyette bulacaklarını müjdeleyen Akdoğan “Bu teşkilatlarımız başarılı çalışmalar sonrasında yönetim kurulumuz tarafından şube onayı aldılar ve çok kısa sürede şube olarak çalışmalarını başarı ile devam ettirecekler” ifadelerini kullandı.

TÜGEM...