04 / 05 / 2024

Tuğrul Barış Mavzer

Tuğrul Barış Mavzer

Dimav Yapı Anonim Şirketi, Tuğrul Barış Mavzer, Seyithan Işık tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı, 394 Sokak'ta kuruldu.

Borsa İstanbul'da halka arzlar durdu ama halka arz endeksi coştu!

Borsa İstanbul’da adeta ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken  Gazeteci Dr. Barış Esen'den de halka arzlar ile ilgili bir paylaşım geldi. Barış Esen paylaşımında halka arzların durduğunu ama halka arz endeksinin coştuğunu belirtti.

Murat Kurum açıkladı! İmar affı diye bir kanun çıkmadı, İmar Barışı çıktı...

Muhalefet tarafından yapılan yorumlara tepki gösteren Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, "İmar affı diye bir kanun çıkmadı. İmar Barışı çıktı." diye konuştu. İşte haberin detayları... 

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şengül tarafından kuruldu.

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şengül tarafından kuruldu.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tuğrul Belli kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tuğrul Belli üniversite ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Tuğrul Belli’nin hayatı...

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

M. Tuğrul Tekbulut Kimdir? M. Tuğrul Tekbulut ne işle uğraşıyor?

M. Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut’un mesleği nedir? M. Tuğrul Tekbulut hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’a getirisi ne kadar olacak? Konuşulan rakamlar dudak uçuklattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran tarihinde İstanbul’da oynanacak. Spor ekonomisti Tuğrul Akşar, finalin İstanbul’a getirisine ilişkin, “60 bin taraftar gelir. İstanbul yaklaşık 150 milyon Euro (3.1 milyar TL) kazanır” şeklinde konuştu.

Tuğrul Barış Mavzer Haberi

Tuğrul Barış Mavzer

Dimav Yapı Anonim Şirketi, Tuğrul Barış Mavzer, Seyithan Işık tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu. 


Dimav Yapı Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...