13 / 05 / 2024

tüik ilçe konut satış verileri

tüik ilçe konut satış verileri

Konya ilinin Selçuklu ilçesi 2015 yılında en fazla konut satışı yapılan 8. ilçe oldu. Konya'nın diğer merkez ilçeleri Karatay'da 4 bin 434, Meram'da ise 3 bin 439 konut satışı yapıldı.

iPhone 15 parasına arazi… İl il, ilçe ilçe açıkladı: Denizli, Kütahya, Bilecik ve…

Ekonomik kriz herkesi tasarruf yapmaya yöneltti. Birçok kişi küçük miktardaki parasını nereye yatırması gerektiğini araştırıyor. Girişimci ve yatırımcı Aksel, bir iPhone 15 parasına alınabilecek arazileri il il, ilçe ilçe  açıkladı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeler hangileri?

TÜİK tarafından açıklanan son veriler kapsamında Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeleri belli oldu. İstanbul'dan 3 ilçe birçok eli geride bırakarak listedeki yerini de aldı.

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre İstanbul’da aidatlar son bir sene içinde yüzde 40 ile yüzde 154 arasında yükseldi. İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

Kamu-Sen'den son dakika çağrısı: Afet tazminatı tüm ilçelerde geçerli olsun, deprem konutları bitene kadar verilsin! 

Türkiye Kamu-Sen, deprem bölgesindeki kamu personeline sağlanan ‘afet tazminatı’nın olağanüstü hal ilan edilen 11 kentteki bütün ilçelerde görevli kamu çalışanları için geçerli olmak üzere genişletilmesine ve ödemenin deprem konutları tamamlanıncaya kadar yapılmasına ilişkin dilekçe hazırladı. 

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

İpotekli konut satışlarında büyük düşüş! TÜİK’ten çok konuşulacak istatistik!

TÜİK Mart 2023 konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre konut satışları mart ayında yüzde 21,4 oranında düşerken, konut kredilerine 250 bin TL tutarında limit getirildiği iddiası sonrası gelen ipotekli konut satış verileri de dikkat çekti. Mart ayında ipotekli satışlarda da yüzde 16,5 oranın

İstanbul'da konut fiyatları uçtu! İlçe ilçe fiyatlardaki artış belli oldu! Ev alacaklar dikkat! 

Türkiye'de geçtiğimiz sene Şubat'ta 924 bin TL olan ortalama satılık ev fiyatı Şubat 2023 sonu itibarıyla 2 milyon 146 bin TL'yi geçti. İlçe ilçe fiyat artışları listelendi. 

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul'daki 8 ilçe için uyarı: Deprem anında 'pik ivmesi' çok yüksek olacak!

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul'daki 8 ilçe için son dakika uyarısı geldi. İşte Okan Tüysüz'ün o açıklamaları...

tüik ilçe konut satış verileri Haberi

tüik ilçe konut satış verileri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre 2015 yılında İstanbul'un Esenyurt ilçesi 40 bin 545 adet satışla Türkiye genelinde ilk sırada yer aldı. Bu ilçeyi  24 bin 689 adet satışla  ile Ankara'nın Keçiören ilçesi onu da 19 bin 957 adet satışla Mamak ilçesi takip etti.


KONYA'DA AÇIK ARA ÖNDE

Konya'nın Selçuklu İlçesi 14 bin 738 konut satışı ile 8. sırada yer aldı. Konya'nın diğer merkez ilçeleri Karatay'da 4 bin 434, Meram'da ise 3 bin 439 konut satışı yapıldı.


2015'te Türkiye'de en çok konut satılan ilçeler!



Memleket...