25 / 05 / 2024

tükiye iş kazası oranları

tükiye iş kazası oranları

Türkiye'nin ortak kaderi olan iş kazaları, Antalya'da 5 kişinin ölümüne neden oldu Önce Soma'da 'maden ardından İstanbul'da 'asansör' faciaları gözleri iş kazalarına çevirdi. Antalya'nın iş kazalarında ki karnesi de oldukça zayıf çıktı.

Deprem, iş kazası olarak kabul edilir mi? Kimlere maaş bağlanır?

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası, en fazla merak edilen konulardan biri de, “depremin iş kazası kabul edilip edilmeyeceği. İşte bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar…

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Mega projelerde hedef sıfır iş kazası!

Türkiye'de iş güvenliği ve sıfır iş kazası için düğmeye basıldı. İstanbul'da Yeni Havalimanı projesi ile hayata geçirilecek proje için imzalar havalimanı şantiyesinde atıldı.

Arnavutköy Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş., Arnavutköy'de İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Durusu Mahallesi'nde yapılacak.

Rusya inşaat sektöründe Türkler'i tercih ediyor!

KPMG Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri Türk Masası Başkanı Karakaş, "İnşaat, Türk şirketlerin rakiplerinden daha güçlü oldukları ve Rusya’nın da Türkler'i tercih ettiği bir sektör. " açıklamasında bulundu.

Kentsel dönüşüm Türkiye için bir devrim!

Areon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz kentsel dönüşümün Türkiye için adeta bir devrim niteliğinde olduğunu söyledi. Yılmaz, kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması için uzlaşmacı olmaları gerektiğini bildirdi.

Salih Bezci: Dış politikadaki olumlu gelişmeler Türkiye için umut verici!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, dış politikadaki olumlu gelişmelerin Türkiye için umut verici olduğunu söyledi.

Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane’nin binası restore edildi!

II. Abdülhamid’in inşa ettirdiği tıp okulu Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane’nin binası bir asırdan sonra asıl hizmet amacına dönüştü. Binada kurulan Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde dünyaya örnek uygulamalar gerçekleştirilecek

Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binası restore edilecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında, Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binasının bakımı, onarımı, restorasyonu ve hizmete alınmasına ilişkin protokol imzalandı.

Mükemmel Sarımsakçı, Türkler için Dallas’ta yeni proje yapacak!

Mükemmel Sarımsakçı, Amerika’da yenilediği ve satın aldığı binalarla adını ‘Türk Trump’ olarak duyurdu. Türk işadamı eylül ayında ABD’de ev sahibi olmak isteyen Türkler için Dallas’ta yeni projesini hayata geçirecek.

Türk iş adamları yatırım için ABD ve Çin'i tercih ediyor!

Türk iş adamlarının yurt dışı yatırımlarında en fazla dikkate aldığı unsur, Türkiye'nin muhatap ülkeyle ilişkisi oluyor. Yurtdışı Yatırım Endeksi'ne göre, en cazip ülkeler ise ABD ve Çin.

Rusya inşaatta Türk işçi çalıştırabilecek şirketler listesi genişletti!

Rusya Hükümeti, Türk vatandaşlarını işe alabilecek şirketler listesini genişletti. Kararnamede, belirlenen projelerde Türk işçi çalıştırmasına izin verilen şirketlere, Rönenans İnşaat, Gama, Limak, IC İçtaş gibi bazı şirketler de eklendi.

Serbest bölge arazilerinin kamulaştırma işlemleri düzenlenecek!

Ekonomi Bakanı Elitaş, Serbest Bölgeler Kanunu, Emlak Vergisi ve Katma Değer Vergisi kanunlarında değişiklik yapılmasını öngördüklerini belirterek, "Serbest bölge arazilerine ilişkin kamulaştırma işlemleri düzenlenecek" dedi.

tükiye iş kazası oranları Haberi

tükiye iş kazası oranları


Türkiye'nin ortak kaderi olan iş kazaları, Antalya'da 5 kişinin ölümüne neden oldu Önce Soma'da 'maden ardından İstanbul'da 'asansör' faciaları gözleri iş kazalarına çevirdi.  Antalya'nın iş kazalarında ki karnesi de oldukça zayıf çıktı. 

Kentte 2014 yılı içinde 3 bin 700 iş kazası yaşandı. Bu kazalarda 5 kişi can verdi. 

Buna rağmen, inşatlarda iş güvenliği yok sayılıyor ve önlem alınmıyor.  Ölümle bumn buruna İşçiler ölümle bumn buruna çalışırken, Toki'nin yaptığı kent stadyum İnşaatında bile iş güvenliği sıfır.


Antalya...