02 / 05 / 2024

Tümay Türkmen özgeçmiş

Tümay Türkmen özgeçmiş

Mimar Tümay Türkmen kimdir? Mimar Tümay Türkmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Türkmen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tümay Türkmen...

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

15 dakikada yüzde 100 şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya görülmemiş dev indirim! 27 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Xiaomi'den kaçırılmayacak fırsat: Xiaomi Mi 11T Pro, 15 dakikada yüzde 100 şarj olma özelliğiyle dikkat çekiyor! Üstün performans ve şık tasarımıyla göz kamaştırıyor. Mi 11T Pro, sınırlı süreli dev indirimle PTTAVM'de...

Dolar 6 aydan kısa sürede 30 TL olacak! Duyan şok geçirdi! Hemen siz de tıklayıp öğrenin!

Ekonomist Dr. Nedim Türkmen, Sözcü TV'de yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ekonomik durumunu değerlendirdi ve doların 29-30 lira bandına geleceği öngörüsünde bulundu. İşte ayrıntılar...

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

22 Mayıs 2023 son dakika deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

22 Mayıs Pazartesi deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi açıklandı mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Son dakika deprem mi oldu? 16 Mayıs Salı deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

16 Mayıs Salı deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika deprem listesine nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 16 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremler hakkındaki ayrıntılar!

BMW'nin amiral gemisi 7 serisi üst düzey performans sunuyor! Hız delisi araç bayilerde

BMW 7 Serisi, son teknoloji özelliklerle donatılmıştır. Gelişmiş multimedya sistemi, dokunmatik ekranlar, adaptif cruise control, otonom sürüş özellikleri ve güvenlik sistemleri gibi bir dizi ileri teknoloji deneyimi sunar. Peki 14 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

Emeklilere 9500 TL ödeme! Tüm emekliler bundan yararlanabilecek!

Emeklilerin yüzünü güldürecek olan açıklama nihayet geldi. Bu haberle emekliler muradına erecek. Emeklilere 9500 TL ödeme yapılacak. Peki bu ödemeden tüm emekliler mi faydalanacak?

Tümay Türkmen özgeçmiş Haberi

Tümay Türkmen özgeçmiş

Tümay Türkmen kimdir?

Tümay Türkmen, Lisans eğitimini YTÜ Mimarlık Fakültesi’nde tamamlamıştır. DNA Mimarlık ortaklarından Tümay Türkmen, YTÜ Mimarlık Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak proje stüdyosu yürütmektedir.


DNA Mimarlık..

Moda, İstanbul’da faaliyet göstermekte olan DNA Mimarlık, Tümay Türkmen ve Bora Şahbazoğlu tarafından 2006 yılında kurulmuştur. Bugüne kadar Sibirya’dan Karayip Adaları’na kadar farklı coğrafyalarda yer alan projeler üzerinde çalışılmıştır. 


DNA Mimarlık; konutlar, ofisler, alışveriş merkezleri, oteller, karma kullanımlı kompleksler, eğitim yapıları, yurtlar, spor salonları gibi yapıların tasarımlarını gerçekleştirmektedir. Tamamı mimarlardan oluşan güçlü ve dinamik kadrosuyla DNA Mimarlık, yurt içi ve yurt dışında projeler üretmektedir.


DNA Mimarlık;

Konsept projeden en detaylı uygulama projesine kadar hizmet vermektedir.

İstanbul merkezden dünyanın herhangi bir noktasındaki şantiyeye titiz ve hatasız şekilde projeler üretmektedir. 

Yerel kanun ve yönetmeliklerin yanı sıra, International Building Code (IBC), UK Building...