16 / 06 / 2024

Tunceli Kanoğlu yol çalışmaları

Tunceli Kanoğlu yol çalışmaları

Tuncelimerkez Kanoğlu Köyü'nün bir kilometrelik ikinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! 38 bin konuta erişim sağlayacak yol yapım çalışmaları tam gaz devam...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 yılındaki depremlerden etkilenen şehirlere 38 bin konuta erişimi sağlayacak toplam 210 kilometre uzunluğundaki bağlantı ve imar yolunun yapım çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

1934 yılında Beyoğlu sokakları bütçe yetersizliğinden berbat haldeymiş!

1934 yılında Beyoğlu sokakları, bütçe yetersizliğinden dolayı berbat haldeymiş. Bütçe darlığı dolayısıyla belediye yol inşası için şubelerine çok az tahsisat ayırmıştı, Beyoğlu'nda bundan nasibini aldı. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Bakan Uraloğlu'ndan son dakika hızlı tren açıklaması! 52 il hızlı tren hizmeti alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2053 yılında Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı ve yol haritası kapsamında hızlı tren hizmeti alan kent sayısını 52'ye çıkartmayı planladıklarını açıkladı.

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

Bakan Uraloğlu açıkladı: 5G'ye geçişte yol haritası 2024'te duyurulacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gelecek yıl 5G'ye geçiş planını kamuoyuyla paylaşmayı hedeflediklerini söyledi. Öncelik 'yerli ve milli' ürünlerde olacak.

Gordiyon düğümüne dönüşen ekonomi: Faiz artışı çözüm mü? Tunç Şatıroğlu yanıtladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Türkiye ekonomisindeki mevcut durumu 'Gordiyon düğümü'ne benzeterek faiz artışının önemini vurguladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, faizin hızlı veya yavaş artırılmasının bazı olumsuz sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi, 3585 Ada 4 Parsel İle Yol Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aydın Memoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Tunceli Kanoğlu yol çalışmaları Haberi

Tunceli Kanoğlu yol çalışmaları

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, 2016 yılı yatırım programında bulunan Merkez Kanoğlu Köyü'nün 1 kilometrelik asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı.


Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmaları İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım yerinde inceledi.


Çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldırım, köy sakinleriyle de sohbet etti.



Özgür...