08 / 05 / 2024

tunuslu heyet

tunuslu heyet

Tunus'tan gelen 30 kişilik bir heyet, Altındağ'da kentsel dönüşüm projeleri, belediye çalışmaları ve yapılarıma ile ilgili bilgi aldı...

Mavera Comfort'ı Japonya'dan gelen heyet inceledi!

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Mavera Comfort temel kolonlarına yerleştirilen deprem izolatörleri Japonya'dan gelen bir heyet tarafından incelendi.

Almanya'dan gelen heyet Harran Konteynerkent'i inceledi!

Almanya'dan Şanlıurfa'ya gelen aralarında siyasetçi, gazeteci ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bulunduğu bir heyet, Harran Konteynerkent Konaklama Tesisi'ni gezdi. Heyet, Tesisteki hastanede incelemede bulundu.

Kosovalı heyet Mamak'ın dönüşüm projelerini inceledi!

Ankara Mamak Belediyesi'nin 12 yıllık kardeş şehri Kosova'nın Wushtrri Belediyesinden bir heyet Mamak'ta incelemelerde bulundu. Wushtrri Belediye Başkanı Bajram Mulaku, meclis üyeleri ve milletvekillerinin de bulunduğu heyet, Mesut Akgül'ü ziyaret etti.

Moğolistanlı heyet Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Moğolistan'dan gelen yaklaşık 20 kişilik heyet, Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu. Altındağ Belediyesi, çalışmalarını Moğol idarecilere anlattı.

Moğolistanlı heyet Bağcılar'da kentsel dönüşümü inceledi!

Moğolistanlı heyet, İstanbul’da çeşitli temaslarda bulundu. Bağcılar Belediyesi’ni de ziyaret eden Moğolistanlı heyet, yetkililerden ilçede başarıyla yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi de aldılar.

Çin ve Muğla arasında iş birliği köprüsü kuruldu!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde, uluslararası kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve iş birliğinin artırılması maksadıyla TÜÇİDER'nin katkılarıyla Çin Halk Cumhuriyeti'nden yatırımcılardan oluşan bir heyet geldi.

Sakarya Kapalı Çarşı Derneği yeni dönüşüm projeleri bekliyor!

Kapalı Çarşı Derneği Başkanı Çavdaroğlu ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Kapalı Çarşı’nın iyileştirilmesi adına esnafımızın yararına olacak tüm projeleri hayata geçirmeye hazırız, dedi..

Sarayönü TOKİ konutları tamamlanıyor!

Yoğun çalışmaların devam ettiği şantiyede 283 adet konut, 1 'er adet cami ve ticaret merkezinin yapımı tamamlanırken, inşaat firması tarafından geçi kabul belgesi TOKİ'ye verildi. TOKİ'den gelecek heyet önümüzdeki günlerde evleri inceleyecek.

Kazakistanlı iş adamları Kocaeli'de 16 proje hayata geçirecek!

Kazakistanlı bir heyet Kocaeli'ye gelerek yapacakları projeleri KOTO'ya üye olan iş adamlarına anlattı, Türk yatırımcılardan destek beklediklerini söyledi 4 kişiden oluşan Kazakistanlı heyet, ülkelerinde yapılması planlanan 16 farklı projeyi açıkladı.

Kayseri Bilim Merkezi'nde açılış öncesi inceleme gezisi düzenlendi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Harikalar Diyarı içerisine yaptırılan Kayseri Bilim Merkezi henüz kapılarını ziyaretçilerine açmadan örnek oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden bir heyet merkezde incelemelerde bulundu.

Ayvalık baştan yaratılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık'ın baştan yaratılması için harekete geçti. Geçen hafta bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Uğur'un talimatının ardından kalabalık bir heyet bölgeye gelerek kapsamlı bir inceleme yaptı

5. Çevre Bakanları Toplantısı 17 Aralık'ta İstanbul’da yapılacak!

5. Çevre Bakanları Toplantısı İstanbul’da 17 Aralık'ta yapılacak. Bakanlar Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin başkanlığında üye ülkelerin bakanları veya heyet başkanlarının katılımı ile gerçekleşecek.

TOKİ Heyeti İznik'te incelemelerde bulundu!

TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Daire Başkanı Uğur İnan, İmar Planlama Şube Müdürü Yavuz Çelik, TOKİ Uzmanları Hamdiye Aysezen, Ruhan Ertuğrul, Emin Sarıkavak'tan oluşan heyet Belediye Başkanı Osman Sargm'ı makamında ziyaret etti.

tunuslu heyet Haberi

tunuslu heyet


Tunus'tan gelen 30 kişilik bir heyet,  Altındağ'da kentsel dönüşüm projeleri, belediye çalışmaları ve yapılarıma ile ilgili bilgi aldı. Gezi sonrasında Tunuslu heyete e-belediyecilik konulu sunumu yapılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş tarafından Altındağ Belediyesi'nin faaliyetlerinin anlatıldığı konferansa katılan Tunus heyetinin, kentsel dönüşüm projelerine gösterdiği ilgi dikkatlerden kaçmadı. Tunuslu misafirler, Altındağ Belediyesi'nin işlevselliği ve yapılanmasıyla ilgili merak ettikleri sorulan Başkan Yardımcısı Yunus Keleş'e yöneltti. Konferansın ardından Altınay Çarşısı'nı gezen Tunuslu konuklar, Altındağ Belediyesi'nin yardıma muhtaç insanlara gösterdiği ilgi ve alaka karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Altınay Çarşısı'ndan sonra Hamamönü'nü gezen heyet. El Ürünleri Pazan'ndan alışveriş yaptı. Hamamönü evlerini 'Şahane' olarak değerlendiren Tunuslu misafirler, bol bol fotoğraf çekti. 



Zaman...