08 / 05 / 2024

turan hançerli avcılar kentsel dönüşüm açıklaması

turan hançerli avcılar kentsel dönüşüm açıklaması

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin 1.5 yıl önce başlattığı projeyle şimdiye kadar 1325 bina kentsel dönüşüme girdi. Patentini aldıkları "Avcılar Modeli" ile dönüşümde hızlı yol aldıklarını belirten Hançerli, “Bu yıl sonuna kadar en az 10 bin konut dönüşüme girmiş olacak" dedi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Yeni kentsel dönüşüm yasasında şok detay: Tebligat kanunundaki değişiklik sorun çıkarabilir!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili konuştu ve sorun çıkabilecek noktalara değindi. Peki yeni yasa dönüşüm sorunlarını çözecek mi?

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

İstanbul'da 1 milyona yakın konut yenilenmeli!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Avcılar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Hançerli, “Kentsel dönüşümde sıfır faizli finansmana dayalı bir dönüşüm modelini hayata geçirelim” önerisinde bulundu.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Avcılar'da riskli bina kalmayacak!

Avcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, kent genelinde riskli binaların saptanması adına yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin 1.5 yıl önce başlattığı projeyle şimdiye kadar 1325 bina kentsel dönüşüme girdi. Patentini aldıkları "Avcılar Modeli" ile dönüşümde hızlı yol aldıklarını belirten Hançerli, “Bu yıl sonuna kadar en az 10 bin konut dönüşüme girmiş olacak" dedi.

Kentsel dönüşümde fırsatçı müteahhitler mercek altında!

Son dönemde Avcılar’da yeniden gündeme gelen fırsatçı müteahhit şikayetleri mercek altına alındı. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de, münferit olayların dönüşümü engellemesine izin vermeyeceklerini, takipte olacaklarını belirtti. 

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Kentsel dönüşüme Avcılar modeli!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ilçedeki kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalar yaptı. İşte Hançerli'nin o açıklamaları...

turan hançerli avcılar kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

turan hançerli avcılar kentsel dönüşüm açıklaması

17 Ağustos depreminde en çok can kaybının yaşandığı İstanbul Avcılar’da kentsel dönüşümde önemli bir yol alındı. 

Dünya'dan Çiğdem Yücesoy Subaşı'nın haberine göre; depreme karşı sağlam yapılar oluşturma amacıyla başlatılan proje sonucunda 18 ayda bin 325 bina, 12 bin 105 bağımsız birim kentsel dönüşüme alındı. Böylelikle 37 bin 902 kişi olası bir depremin yaratacağı hasardan kurtarıldı. Kentsel dönüşümün önündeki engelleri ortadan kaldırarak, hızlı bir ilerleme sağlanan bu projenin mimarı ise Avcılar Belediye Başkanı Avukat Turan Hançerli oldu.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, “Avcılar Modeli olarak patentini aldığımız uygulamayı, 1.5 yıl önce projelendirdik. Konut sahiplerini uzlaştırdık, uygun finansman bulduk ve güvenilir bir sistem inşa ettik. Müteahhitin parasını kesin almasını sağlayan bir yapı oluşturduk. Vatandaşın da müteahhit parayı alıp kaçar korkusunun önüne geçtik....