02 / 05 / 2024

Türbelere giriş

Türbelere giriş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mevlana Türbesi ve de Hacı Bektaş - ı Veli Türbesi'ne girişlerde bundan sonra para da alınmayacağını bildirdi.Türbelere giriş ücretsiz mi olacak?

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

Türkiye'de ev sahipliği oranı düşüyor!

Türkiye'de inşa edilen konut sayısında yaşanan artışlara rağmen kendi evlerinde oturanların oranları düşüyor. İşte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Gayrimenkul satışında yeni dönem başladı! Randevu e-devletten, satış noterden!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, “Başvurular, e-Devlet sistemindeki Türkiye Noterler Birliğinin “e- randevu/başvuru” uygulamasından alınacak. 500-4000 TL arasında hizmet bedeli verilecek” dedi.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

Konut fiyatları önümüzdeki haftadan sonra nasıl seyredecek? İşte o açıklama!

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, önümüzdeki haftada emlak piyasasının geleceği durum hakkında uyarılarda bulundu. Koçak, geleceğe dair fiyat seyrine ilişkin de önemli bilgiler paylaştı.

Konut fiyatları için ‘ikinci tur sonrası’ uyarısı geldi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, eğer 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra güven ortamı yaratılmazsa, emlak piyasasının daha da çıkmaza gireceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Dev banka iflasını açıkladı

Silikon Vadisi’nin en önemli bankalarından Silicon Valley Bank iflas etti. . SVB, ABD’deki tüm girişim destekli girişimlerin yarısına ait nakit paraya ev sahipliği yapmaktaydı. İşte tüm detaylar...

Konut fiyatlarında yabancı yatırımcı etkisi! Piyasayı yabancılar mı belirliyor?

Tüm Girişimci Emlak Müsavirleri Başkanı Hakan Akdoğan yaptığı açıklamada, yabancıların neredeyse konut piyasasını belirler duruma geldiğini söyledi.

TÜRKONFED'den açıklama! İşte depreminin altyapıya etkisi!

Türk Girişimcilerinin kurduğu TÜRKONFED'in "2023 Kahramanmaraş Depremi Afet Durum Raporu"nda Kahramanmaraş depremlerinin 84,1 milyar  dolarlık maddi hasar oluşturacağı hesaplandı.

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

İkinci el konut satışında rekor! Toplam satışların yüzde 69’unu oluşturdu!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) ve Endeksa.com’un iş birliği ile hazırlanan 2022 senesi üçüncü çeyreği ile ilgili “İkinci El Konut Piyasası Raporu” yayımlandı. İşte detaylar…

Yetki belgesiz yabancı emlakçılara dikkat!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, yetki belgesiz yabancı emlakçılara dikkat çekerek çok önemli uyarılar yaptı...

Türbelere giriş Haberi

Türbelere giriş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mevlana Türbesi ve Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi'ne girişlerde bundan sonra para alınmayacağını...