03 / 05 / 2024

Turgay Tanes konut satışları

Turgay Tanes konut satışları

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İstanbul Anadolu yakasının kamu ve özel yatırımlarla Avrupa yakasından daha fazla değerlendiğini belirterek, “Artık iki yaka eşitlenmiş oldu. Hem konut, ofis gibi kalitede, hem de değerlenmede” dedi.

Kiracı oranı arttı, konut sahibi olmak zorlaştı! Uzmanlar 'Erişilebilir konut için yeni model şart' dedi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre oturulan konuta sahip olanların oranı 0,8 puan azaldı ve 2022 yılında yüzde 56,7 oldu. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Uzmanı Turgay Yılmaz, “Erişilebilir konut için yeni model şart” dedi.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes emekliliğe ayrılıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes 11 Haziran 2018 tarihi itibarıyla emekliye ayrılıyor...

Manzara Adalar'da teslimler erken başladı!

Manzara Adalar projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. Iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz'' dedi.

Gayrimenkul sektörü ‘ilk eve’ odaklandı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, orta sınıfın üst kesiminin son dönemde ev sahibi olduğunu ifade ederek, “Şimdi yatırım amaçlı ev alanların talebi de zayıfladı. Dolayısıyla sektör, hiç ev sahibi olmayan kesimi nasıl çekeriz’ diye düşünmeye başladı” diyor.

Turgay Tanes: İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday!

İstanbul'un tek başına 80 milyonluk bie ülkenin tüm ekonomik gereksimimlerini karşılayamacağını dile getiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday." dedi...

İş GYO'dan Altunizade ve Tuzla'ya konut projesi!

İş GYO, Kadıköy'de yeni bir otel projesine hazırlanıyor. İş GYO Genel Müdürü Tanes, aynı zamanda İstanbul'un iki ilçesinde de iki konut projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

Özyurtlar 60 bin aileyi ev sahibi yaptı!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu bugün sayfasında Özyurtlar Holding Başkanı Tamer Özyurt ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ile yaptığı röportajı yayınladı..

İnşaat sektörü belli standartlara ulaşmalı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes "İnşaat sektöründe belli standartların yakalanması gerektiğine dikkat çekerek “Belki de inşaatta 2.0'a geçmenin zamanı geldi” dedi.

Kartal, İstanbul'un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak!

2. Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde “Neden Kartal” konulu panele katılan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes konuşmasında şu görüşlere yer verdi..

Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor!

Yeni gayrimenkul projeleri hazırlığında olan İş GYO’nun Genel Müdürü Turgay Tanes yaptığı açıklamada "Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor" dedi.

Konuta ilgi 2017 yılında da devam edecek!

2017 yılında gayrimenkul sektörünün mevcut dinamiklerini koruyacağı bir yıl olacağını öngördüklerini belirten İş GYO Genel Müdür Turgay Tanes, konut kredi faizlerindeki seviyeler korunduğu sürece konut alımma yönelik ilginin de düşmeyeceğini söyledi.

İstanbul'un 2 yakası gayrimenkulde eşitlendi!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İstanbul Anadolu yakasının kamu ve özel yatırımlarla Avrupa yakasından daha fazla değerlendiğini belirterek, “Artık iki yaka eşitlenmiş oldu. Hem konut, ofis gibi kalitede, hem de değerlenmede” dedi.

Konut sektöründeki hareketlilik 10 yıl daha devam eder!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "Mevcut stokun da kalitesiz olması nedeniyle konuttaki akım 5-10 yıl daha devam edebilir. Ancak yüksek maliyetler sorun ve arsa arzı konusunda çalışmalar yapılmalı." dedi.

Turgay Tanes konut satışları Haberi

Turgay Tanes konut satışları

İş GYO Genel Müdürü Tanes, İstanbul Anadolu yakasının kamu ve özel yatırımlarla Avrupa yakasından daha fazla değerlendiğini belirterek, “Artık iki yaka eşitlenmiş oldu. Hem konut, ofis gibi kalitede, hem de değerlenmede” dedi.


Yıl içinde geliştirdiği projelerde önemli satış rakamlarına ulaşan ve 8 yıldır nakit temettü dağıtan İş GYO, proje üretimine yeni yılda da devam edecek. 4.4 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştıklarını hatırlatan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, kira gelirlerinin ise yıllık 150 milyon lira olduğunu kaydetti. Kartal’da Manzara Adalar, Topkapı’da Nef’le birlikte hayata geçirdikleri İnistanbul, İzmir’de Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi’nde devam eden projelerle ilgili son bilgileri paylaşan Tanes, ellerindeki arazi envanterinin ise genel olarak Anadolu yakasında olduğunu söyledi. Tanes, “Ama biz bunun ötesinde Anadolu yakasının geleceğine inanıyoruz....