03 / 05 / 2024

Turgut Başbaydar

Turgut Başbaydar

Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Başbaydar, Turgut Başbaydar, Salih Haliloğulları, Yıldız Haliloğulları tarafından 10 Ocak'ta kuruldu.

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar!

Ondörtüç Pendik'te 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan ve İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde 1+1'ler 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

DASK, İzmir’deki deprem bölgesinde çalışmalara başladı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Koordinatörü Erdal Turgut, İzmir'de meydana gelen depreme yönelik, çalışmalara başlandığını açıkladı. 

Turgut Başbaydar Haberi

Turgut Başbaydar

Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Başbaydar, Turgut Başbaydar, Salih Haliloğulları, Yıldız Haliloğulları tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Binsa İnşaat Mobilya Madencilik Gıda Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: 

YAVUZTÜRK MAHALLESİ, KARADENİZ CADDESİ. BAŞBAYDAR İŞHANI N128/K OFİS 35/B...