15 / 05 / 2024

Turgut Erkeskin açıklamları

Turgut Erkeskin açıklamları

Turgut Erkeskin Uluslararası Taşımacılık İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu'nun (FIATA) 2014 Dünya Kongresi'ni İstanbul 'da gerçekleştirileceğini belirterek, "Tabiri caizse İstanbul 2014'te dünyanın lojistik başkenti olacak" dedi.

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Yeni Evim Kampanyası hem üretimin, hem de kentsel dönüşümün önünü açacak!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası olan Yeni Evim Projesi’nin detayları resmen belli oldu. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyanın hem üretimin, hem de kentsel dönüşümün önünü açacağını söyledi.

Öndr İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu! 

Öndr İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Celal Turgut tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Her 2 konuttan 1'i deprem sigortalı!

DASK Genel Koordinatörü Erdal Turgut, 17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümüne ilişkin açıklama yaptı. Türkiye'de konutların yüzde 58’nin sigortalandığını aktaran Turgut, zorunlu deprem sigortalı konut sayısının 10 milyonu geçtiğini belirtti.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

DASK'tan 900 milyon TL hasar ödemesi!

Merak edilen konulara açıklık getiren DASK Koordinatörü Erdal Turgut yaptığı açıklamada, "DASK’ın kuruluşundan bugüne yaptığı toplam hasar ödemesi tutarı 900 milyon TL’ye yükseldi." şeklinde konuştu.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

Turgut Erkeskin açıklamları Haberi

Turgut Erkeskin açıklamları



Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Başkanı Turgut Erkeskin, lojistik ve taşımacılık sektörünün dünya çapındaki en büyük kuruluşu olan Uluslararası Taşımacılık İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu'nun (FIATA) 2014 Dünya Kongresi'ni 13-18 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirileceğini belirterek, "Tabiri caizse İstanbul 2014'te dünyanın lojistik başkenti olacak" dedi.


Turgut Erkeskin, yaptığı değerlendirmede, taşımacılık ve lojistik sektörü firmalarının 2013 yılını başarıyla tamamladığını ve 2014 için kendilerine yine büyük hedefler belirlediklerini ifade etti. 


Avrupa pazarındaki daralma ve Ortadoğu'daki çalkantılardan etkilenen sektörün yeni pazarlara açılma ve bu pazarlarda var olma çabasının devam edeceğini dile getiren Erkeskin, sektör şirketlerinin yurt içi ve yurt dışında artan filo, depo, altyapı ve bilgi teknolojileri yatırımlarının küresel lojistik pazarında Türk şirketlerinin şansını daha da artıracağını söyledi.


Genel anlamda ciro hedeflerini gerçekleştiren sektör firmalarının...