09 / 05 / 2024

Turgut Torunoğulları gayrimenkul yatırım

Turgut Torunoğulları gayrimenkul yatırım

Avrupa'da iş yapan 130 bin Türk girişimci, toplam 68 milyar dolarlık ciroya imza atıyor. DEİK Avrupa Bölge Komitesi Başkanı Turgut Torunoğulları, "Gücümüz her geçen yıl artıyor. En çok yatırım gayrimenkule yapılıyor" dedi...

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Gayrimenkul sektörü için kurul oluşturulmalı: Kiracılar ile ev sahiplerini neler bekliyor?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2024'ün kiracılar için zorlu olacağına dikkat çeken Yazıcı, sektör için kurul olması gerektiğinin de altını çizdi. 

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Axc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Axc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Depremden sonra göç dalgası hızlandı: Acilen Gayrimenkul Piyasaları Kurulu ve Gayrimenkul İhtisas Mahkemeleri kurulmalı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, deprem bölgesi olan Türkiye’de gayrimenkulün insan için çok önemli bir unsur olduğuna dikkat çekti. Yazıcı, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Ahmet Turgut ve Mehmet Emin Turgut ortaklığında kuruldu.

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Asriva Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asriva Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Kaya ve Turgut Yılmaz Güngör ortaklığında kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Turgut Torunoğulları gayrimenkul yatırım Haberi

Turgut Torunoğulları gayrimenkul yatırım

Türk işadamlarının Avrupa'daki etkinliği artıyor. Türkler, perakendeden gayrimenkule birçok alanda Avrupa'nın en canlı bölgelerine yatırım yapıyor. DEİK Avrupa Bölge Komitesi Başkanı Turgut Torunoğulları, Avrupa'daki Türk işadamı sayısının 130 bine, elde edilen toplam cironun ise 68 milyar dolara ulaştığını söyledi. Avrupa'daki Türk nüfusunun da 5 milyon 200 bine çıktığını belirten Torunoğulları, "Yatırımda ilk sırayı emlak alıyor. Çünkü emlakta büyük fırsat var. Özellikle Hollanda'da fiyatlar yüzde 25 düştü" dedi. 


YABANCILAR SIRAYA GİRİYOR 

Torunoğulları, son yıllarda Avrupalı şirketlerin de Türkiye'de yatırım yapma iştahının arttığını açıkladı. "Eskiden 3'üncü sınıf bir şirketi Türkiye'de yatırım yapması için 2-3 kere güneyde tatile götürürdük. Ancak ikna olurlardı" diyen Torunoğulları, şimdi 1'inci sınıf şirketlerin yatırım için sıraya girdiğini söyledi. Yabancıların Türkiye'de en çok gayrimenkul, enerji ve turizm işine girmek istediğinin...