17 / 05 / 2024

turizm eleman ilanı

turizm eleman ilanı

TATİL sezonu yaklaşırken turizm sektörü de yaz hazırlıklarını hızlandırdı. 2015’in ilk 3 ayında turizm-otelcilik sektörü perakendeyi geçerek en çok eleman ilanı veren sektör oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları!

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada KPSS şartsız personel alacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın personel alımı için aranan şartlar neler? İşte söz konusu iş ilanıyla ilgili detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! Şimdi şartlara bakın! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 235 sözleşmeli personel alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar neler? İşte merak edilenler...

Kültür ve Turizm Bakanlığı iki ilde 86 personel alacak! Açık kadrolar peş peşe paylaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilan kapsamında 86 adet personel alacağını duyurdu. İstihdam edilecek personellerin hangi kadrolara alınacağını da paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, son başvuru tarihinin 28 Ağustos olduğunu aktardı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Öğretim elemanı olmak isteyenler dikkat! İlan açıldı, işte alım yapılacak bölümler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları almak üzere ilan yayınladı. İşte alım yapılacak bölümler ve başvuru detayları...

Öğretim elemanı olmak isteyenler dikkat! İlan açıldı, işte alım yapılacak bölümler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları almak üzere ilan yayınladı. İşte alım yapılacak bölümler ve başvuru detayları...

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Dikkat çeken sonuçlar! 2022'de en çok eleman arayan sektörler ve en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri oldu?

En fazla eleman ilanı veren sektörler hangileri, en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri? En çok başvuru hangi saatlerde yapılıyor? En hareketli ay hangisi oldu? İşte istihdama dair dikkat çeken sonuçlar...

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

turizm eleman ilanı Haberi

turizm eleman ilanı

Bu kapsamda sektör yeni eleman alımlarına da hız verdi. Yenibiris.com'un istihdam raporuna göre, 2015’in ilk 3 ayında turizm-otelcilik sektörü perakendeyi geçerek en çok eleman ilanı veren sektör oldu. Sektörde en çok aranan meslekler ise garson ve resepsiyonist. Satış temsilcisi ve kasiyer ise bütün sektörlerde en fazla ihtiyaç duyulan kişilerin başında geldi. Bu yıl ocak, şubat ve mart aylarında işe alım açısından öne çıkan sektörler turizmden sonra eğitim, inşaat ve perakende oldu. İstanbul'da ilk sırada yer aldı.


En fazla başvuru bankalara

2015 yılı ilk 3 ayında iş arayanlar yine en çok bankacılık sektörüne başvuru yaptı. Bankalara yapılan başvurular önceki döneme göre biraz daha arttı. Gişe elemanı pozisyonu, deneyim gerektirmeyen ve en fazla ilan verilen pozisyon olması nedeniyle en fazla başvuruyu...