16 / 05 / 2024

turizm Fiyat istikrarsızlığı

turizm Fiyat istikrarsızlığı

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Çeşme'de konaklama plaj, restoran ve eğlence merkezlerinde fahiş fiyat uygulandığı yönündeki şikayetler turizmcilere sıkıntı yaşatıyor

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Kur Korumalı Mevduat (KKM) açıklaması: Bir anda gerçekleşecek durum değil

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, finans piyasalarındaki istikrarsızlığı önlemek ve rezerv birikimini kullanarak finansal piyasaların iyileşmesine destek olmak amacıyla  KKM sürecinin sürdürüleceğini belirtti.

Yeni ve ikinci el otomobillerle ilgili önemli bir gelişme! Bakan Bolat, "1 Kasım itibariyle başlıyor" dedi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomobil piyasasında normalleşme sürecinin başladığını belirtti. Dün gerçekleştirdiği açıklamada, piyasada istikrarsızlık yaratan unsurlara 1 Kasım itibariyle yaptırımların getirileceğini duyurdu. Aynı zamanda yeni düzenlemelerin olduğunu da açıkladı.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

The Times açıkladı: Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut alıyor!

The Times'ta yayınlanan habere göre, Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut satın alıyor. Haberde yer verilenlere göre, finansal istikrarsızlık birçok kişiyi Londra'nın en önemli emlak piyasasına yönlendiriyor. 

Avrupa firmaları işten çıkarma ile gündemde! Bakın hangi firmalar işçi çıkarımına gitti?

Avrupa'daki yükselen enflasyon, artan faiz oranları ve ekonomik istikrarsızlık, şirketlerin çalışan sayısını azaltma konusunda zorlu bir duruma sürüklüyor. Dünya çapında yaşanan pandeminin pek çok tedarik zincirini ele geçirmesiyle Avrupa da yükselen enflasyonlardan payını aldı.

Zor durumlar için kenarı ne kadar para konulmalı? İşte detaylar

Ekonomik istikrarsızlık dönemlerinde, acil durumlar için tasarruf oluşturmak hayatî bir önem taşıyor. Finans uzmanları bu biriktirme miktarının evlerin gelirleri ve harcamalarına göre değişebileceği düşünülüyor...

Dolar alacaklar dikkat! Nefesler tutuldu! Bu tarihten önce alanlar çok kârlı çıkacak!

Dolar kurundaki istikrarsızlık elinde parası olan yatırımcıyı kararsız bırakırken,  uzmanlar kurdaki kafa karıştıran seyrin kısa süre içinde değişime uğrayacağına vurgu yapıyor. Dolar borcu alıp, satın almak isteyenlere o tarihten önce harekete geçmeleri uyarısı yapıldı.

ABD'li dev bankadan seçim öncesi döviz uyarısı! Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

ABD'li dev banka Goldman Sachs, Türkiye'de seçim öncesi döviz piyasasında istikrarsızlık potansiyeli olduğunu belirterek döviz uyarısında bulundu. Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

Telefonunu yenilemek isteyenlere müjde! En hızlı 10 Android cihaz! 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

AnTuTu, Ekim Ayının En Hızlı 10 Android Telefonunu açıkladı. Peki, bu cihazların fiyatları ne kadar? İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

İstikrarsızlıkta Bitcoin'le yarışıyor

İngiltere’de enflasyon ve enerji krizi nedeniyle sıkıntılar baş gösterirken son bir ayda sterlin ve Bitcoin'de yaşanan dalgalanmalar neredeyse benzer bir seyir izledi. Dünyanın halen yürürlükte olan en eski parası olan sterlin de, son bir aydır yaşanan ekonomik ve siyasi çalkantılardan ötürü neredey

Hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları dikkat! İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kusursuz yol tutuşa sahip, hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları Harley Davidson Nightster güncel fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Harley Davidson Nightster fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Marka güneş gözlükleri kaçırılmayacak indirim Konyalı Saat’te! Bitmeden koşun! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi!

Güneş gözlüğünü giyiminizin önemli bir aksesuarı olarak kullanıyorsanız bu haber tam size göre. Konyalı Saat, Bvlgari, Dolge Gabbana, Rap Ban, Versace, Vogue kadın güneş gözlüklerinde 2 bin liraya yaklaşan indirimler sunuyor. işte fiyat listesi 

turizm Fiyat istikrarsızlığı Haberi

turizm Fiyat istikrarsızlığı

    Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Çeşme'de konaklama, plaj, restoran ve eğlence merkezlerinde fahiş fiyat uygulandığı yönündeki şikayetler turizmcilere sıkıntı yaşatıyor. 

     Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkan Vekili Yakup Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin "ucuz tatil merkezi" olmadığını, fahiş fiyatla ilgili sorunun internet üzerindeki yorum siteleri aracılığıyla çözüme kavuşabileceğine inandığını belirtti. 

     Çeşme'nin son yıllarda iç turizmin en moda tatil merkezi haline geldiğini, ziyaretçi sayısını hızla artıran ilçede özellikle temmuz ve ağustos ayında talebe yanıt vermekte zorlanıldığını ifade eden Demir, yüksek ilginin beraberinde yüksek fiyat eleştirilerini de getirdiğini anlattı. 

     İlçenin iklim yapısı, doğal güzellikleri, yüksek hizmet kalitesiyle özgün bir yapıya sahip olduğunu, ucuz bir tatil beldesi olmadığını belirten Demir, fahiş fiyat konusunda sıkıntılar yaşandığına işaret etti. 

   ...