02 / 05 / 2024

turizm sektörü günlük kiralık ev

turizm sektörü günlük kiralık ev

İş yada tatil amaçlı seyahat edenlerin yeni gözdesi kiralık evde konaklama...

Airbnb yasasıyla günlük kiralık konut sayısı 2 ayda yüzde 435 düştü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Airbnb düzenlemesi meyvelerini vermeye başladı. Günlük kiralık konut sayısı 2 ayda, 13 bin 472’den 3 bin adede kadar indi. Ayrıca bunun dışında güvenlik kontrolüne alınmış olan bu konutlar vergiye de tabi duruma getirildi.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Günlük kiralık evlerde ilan oyunu! İlan sitelerinde 200, gerçekte olan 2 bin Türk Lirası...

28 Aralık 2023'te Resmi Gazete'de yayınlanan "Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik" ile Airbnb ve benzeri günlük konut kiralama kapsamında yeni kural ve düzenlemeler 1 Ocak 2024'te yürürlükte yerini aldı.

İnşaat sektöründe işçi krizi büyüyor! Günlük 2 bin liraya çalışan bulunamıyor!

İnşaat maliyetlerindeki artış, konut fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Sektör temsilcileri ise bir taraftan istihdamı artırmanın çabasına girdi. Günlük 2 bin lira ile çalışacak işçi bulunamıyor.

32 günlük mevduat faizi oranları peş peşe hesaplandı! Hesaplara yatırılacak paraları görenler gözlerine inanamadı!

32 günlük mevduat faizi oranları peş peşe hesaplandı! Hesaplara yatırılacak paraları görenler gözlerine inanamadı... Hemen bu son dakika rakamlarına bakın...

2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira? Ayrıntılar gelmeye başladı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla gözler yeni asgari ücrete çevrildi. 2024 asgari ücretin ne kadar olacağı sorusu gündemden düşmüyor. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira?

Günlük kiralık evlerle ilgili yeni yasal düzenleme yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ekim ayı ile birlikte günlük kiralık evlere yeni yasal düzenlemelerin getirileceğini açıkladı.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Twitter, Günlük Tweet Sınırı Getirdi!

Twitter'dan olay açıklama geldi. Twitter tarafından kullanıcılara sağlanan günlük tweet sınırı yenilendi.

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

Günlük kiralık ev piyasasında son dakika! Denetimler artıyor! 

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, günlük kiralık konut piyasasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özelmacıklı, sektörde denetimlerin artırıldığını belirtti...

Çelik sektörü gümrük vergisinden nasıl etkilenecek?

AB ve ABD, 2018'den beri süren çelik ve alüminyum gümrük vergisi anlaşmazlığında uzlaştı. ABD’nin AB çıkışlı çelik ve alüminyum vergilerini kaldırmasının Türk çelik sektörüne etkisine ilişkin yorumlarda bulunan çelikçiler, iki farklı görüş belirtti. 

turizm sektörü günlük kiralık ev Haberi

turizm sektörü günlük kiralık ev


Turizmde alternatif konaklamaların cazibesi artıyor. Belirli bir otele bağlı kalmak istemeyenler tercihlerini günlük kiralık evlerden yana kullanıyor. Seyahatseverler böylelikle ziyaret ettikleri bölgenin yerel şartlarına uygun şekilde...