06 / 05 / 2024

Turizmci diken üstünde

Turizmci diken üstünde

Dünyanın önemli turizm fuarları arasında yer alan Utrecht 2015 Turizm Fuarı'nda Ege turizmini temsil eden Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Sadun Alp. çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan uyardı! Marmara Bölgesi'ndeki 5 kent diken üstünde!

Yurt genelinde meydana gelen orta ölçekli depremler, vatandaşları maalesef tedirgin etmeye devam ediyor. Son zamanlarda bilim insanları tarafından yapılan uyarılar giderek artıyor.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Altın taş üstünde taş bırakmadı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın taş üstünde taş bırakmadı. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın taş üstünde taş bırakmadı! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde atağa geçerek taş üsütne taş bırakmadı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Dolar için sil baştan tahmin geldi! Yeni senaryoya göre dolar tam 29 TL olacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Opsiyon piyasalarında dolar/TL kuru ile ilgili sil baştan tahmin geldi. Buna göre doların 29 TL olması bekleniyor. O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

Emekli aylığı 7500 TL üstünde olanlar dikkat! Yüzünüzü güldürecek haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel toplantısına yaptığı konuşma ile gündeme geldi. 7.500 TL üstünde emekli aylığı alanların yüzleri gülmeye başladı. Emekli vatandaşlar, detaylarla ilgili bilgi sahibi olmak için haberimize bakın.

İslam Memiş'ten altın ve dolar için son uyarı! Büyük kriz patlayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Altının Efendisi İslam Memiş, altın ve dolar ile ilgili son uyarıyı yaptı. Büyük kriz paylayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak

Piyaların gözü bugün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasına çevrildi. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak..

Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Ons altın fiyatı 2 ayın dibinden toparlanırken gram altın fiyatı tekrar yükseldi. Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Doların eli kulağında! 24 TL olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Koşan kazanacak

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler ''dolar ne olacak?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Doların eli kulağında! 24 TL olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Koşan kazanacak.

Turizmci diken üstünde Haberi

Turizmci diken üstünde

Dünyanın önemli turizm fuarları arasında yer alan Utrecht 2015 Turizm Fuarı'nda Ege turizmini temsil eden Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Sadun Alp. çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye ve çevresinde yaşanan olumsuz siyasi gelişmelerin yabancı turistlerin ilgisini biiyük ölçüde azalttığına dikkat çeken Alp. bu olumsuz gelişmelerden dolayı Avrupa Birliği vatandaşlarının Türkiye'de tatil yapmayı düşünmediklerini söylediğini aktardı. Alp. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ve hükümetin, bir an önce bir kriz yönetimi oluşturarak ülke tanıtımı için çalışmalara başlaması gerektiğini vurguladı. 


'YAŞANAN SİYASİ GELİŞMELER, OLUMSUZ ETKİLİYOR' 


Bu sene yaşanan siyasi gelişmelerin ülke turizmini olumsuz etkilediğine dikkat çeken Alp, "Bu konuda sayın valimizle durum tespiti yaparak, turizm sektörünün sorunlarını kendilerine aktardık. Kendilerinden, konunun hükümet düzeyinde ele alınması için de ricada bulunduk. 

Bulunduğumuz coğrafyada yaşanan...