02 / 05 / 2024

turizme destek kredisi

turizme destek kredisi

Bankacılık sektörünün 2019 yılında turizm alanında faaliyet gösteren şirketlere kredi desteği bir önceki yıla kıyasla 13 milyar 665 milyon lira artışla 96 milyar 553 milyon liraya ulaştı.

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak yeni destek kredisini açıkladı. Bankaya acil paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. 

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde "Deprem Acil Destek Kredisi"nden bugüne kadar 6 bin 924 işletmenin 2,37 milyar lira kredi kullandığını açıkladı.

KOSGEB'ten 12 ay geri ödemesiz faizsiz kredi: Sel felaketinden zarar gören işletmeler bu yardımdan faydalanabilecek

İstanbul'da meydana gelen sel felaketi sonrasında, KOBİ'lerin desteklenmesi amacıyla "Acil Destek Kredisi Programı" başlatıldı. Bu önemli girişim hakkında açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır KOBİ'lerin bu programdan faydalanabileceği detayları aktardı.

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Evlilik kredisi 150 bin TL ne zaman verilecek? 2023 Aile ve Gençlik Bankası ne zaman kurulacak?

Devlet yeni evlenecek çiftlere sosyal destek sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. İşte Evlilik kredisi başvuru detayları...

Faizsiz konut kredisi çekmek isteyenlere müjde! Bakanlıktan son dakika faizsiz konut kredisi desteği! Resmen açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, şehit yakınları, gazi ve yakınlarına ücretsiz seyahatin yanında ayrıca, elektrik-su faturasında indirim ve faizsiz konut kredisi olanağına kadar çok sayıda destek veriyor.

Konut kredisi alırken gerekli evraklar nelerdir?

Konut kredisi, ev satın almak isteyen kişilere sağlanan maddi destek fırsatıdır. Bu kredi, belirli değerlendirmeler sonucunda belirlenir ve bireylere hak tanınır. Peki konut kredisi alırken hangi evraklar gereklidir ve en önemli evraklar nelerdir? İşte konut kredisi ile ilgili bilgiler...

Selden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lere Acil Destek Kredisi müjdesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada selden etkilenen illerdeki KOBİ'lere Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından 300 bin TL'ye kadar "Acil Destek Kredisi" sağlanacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı duyurdu! Selden etkilenen işletmelerin yaraları 300 bin TL ile sarılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine sonrası “Acil Destek Kredisi'nin” detaylarını açıkladı. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası resmen açıkladı: 250 bin TL'ye varan kredi fırsatı! 

Ziraat Bankası tarafından sunulan Çiftçi Destek Kredisi'nin kapsamı belli olduç. Peki Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi şartları neler? İşte ayrıntılar...

Kredi ihtiyacına çözüm PTT'den geldi! 25 bin TL kredi için hiçbir şart istenmiyor!

Birçok kurumun destek kredisi verdiği gibi PTT de tüm vatandaşlara destek kredisi vermektedir. Geçtiğimiz gün 25 bin TL destek kredisini vereceğini duyuran PTT, pek çok vatandaşın nakdi ihtiyaçlarını giderecek. Hızlı bir şekilde verilen bu kredi desteğini çok kısa bir süre sonra alabilmek mümkün.

Teknolojik ürün alışverişinde rahatlatıcı finansal destek! O banka özel ihtiyaç kredisi verecek!

İster bilgisayar, cep telefonu veya küçük ev aletleri olsun, herhangi bir ihtiyacınızı karşılamak için Enpara.com'da sunulan ihtiyaç kredisi sayesinde sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Flaş.. Flaş..Evlenecek çiftler dikkat! Devlet tam 150 bin TL veriyor

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Yeni bir destek kredisi açıklandı. Evlenecek çiftlere büyük destek sağlayan devlet 150 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyor!  İşte ayrıntılar.

turizme destek kredisi Haberi

turizme destek kredisi

Türk bankacılık sektörü, 2019'da turizm alanında faaliyet gösteren şirketlere kredi desteğini bir önceki yıla göre 13 milyar 665 milyon lira artırdı. Böylece turizm sektörünün toplam kredi stoku 96 milyar 553 milyar liraya yükseldi.

Ülkeyi ziyaret eden yabancı turist sayısındaki artış, gelecek yıllara ilişkin olumlu beklentiler ve kredi faizlerindeki gerileme, turizm işletmecilerini harekete geçirdi. Turizmcilerin yeni otel ve tesis yatırımlarının yanı sıra renovasyon ve tefrişat işlerine hız vermesi, bankaların bu alanda kullandırdığı kredi hacmine de yansıdı.

AA muhabirinin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerinden derlediği bilgilere göre, bankacılık sektörünün turizm alanında faaliyet gösteren firmalara açtığı kredilerin stoku 2019'da yüzde 16,5 artarak 96 milyar 553 milyon liraya ulaştı.

2018 sonunda 82 milyar 888 milyon lira düzeyinde olan kredi stoku, bir yıllık dönemde 13...