29 / 04 / 2024

Turizme tanıtım desteği

Turizme tanıtım desteği

Genç girişimci Ezgi Temurtaş, küçük ve orta ölçekteki işletmelere reklam tanıtım desteği sağlamak için hayata geçirilen 'Kobilere Destek Programı'm, Akdeniz ve Ege bölgesinde turizm sektörüyle buluşturmaya hazırlanıyor.

KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği uygulaması hayata geçti! 200 bin TL'ye varan destek sağlanacak

Türkiye'nin imalat sanayisinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak için düzenlenen "KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği" hayata geçirildi.

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

iPhone'dan bile pahalı Xiaomi telefon! Xiaomi 13 Ultra'nın tanıtım tarihi belli oldu!

Xiaomi, uygun fiyatlı telefonlarıyla tanınan bir marka olarak bilinmektedir. Şimdi ise, 13 Ultra modeli için tanıtım tarihini açıkladı. Aşağıda konuyla ilgili detaylar bulabilirsiniz.

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın

Öğrencilere büyük müjde! Aile Bakanlığı 2023 öğrenci ulaşım desteği nereden, nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki aylarda, ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlanacağını söylemişti. 2023 ile birlikte, söz konusu destek ödemeleri için de harekete geçildi. Peki, öğrencilere 2023 ulaşım desteği başvurusu n

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz tüketim desteğinin kimlere verildiği yani “Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği nedir?

Geçtiğimiz hafta açıklanan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm ayrıntılar…

Öğrencilere ulaşım desteği müjdesi! Ulaşım desteği ne kadar? Ulaşım desteği ne zaman verilecek? 22 Ekim 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Bu başvurular nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm detaylar…

Ulaşım desteği başvuru şartları nedir? Ulaşım desteği başvurusu ne zaman?

Ulaşım desteği, milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alıyor. Ulaşım desteğinden nasıl yararlanılacağı sıkça araştırılıyor. İşte detaylar!

Turizme tanıtım desteği Haberi

Turizme tanıtım desteği

Genç girişimci Ezgi Temurtaş, ünlü ticari danışman ve yazar Abdullah Koçoğlu taralından küçük ve orta ölçekteki işletmelere reklam tanıtım desteği sağlamak için hayata geçirilen 'Kobilere Destek Programı'm, Akdeniz ve Ege bölgesinde turizm sektörüyle buluşturmaya hazırlanıyor. Geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle başan yakalayan genç girişimci Ezgi Temurtaş ve ünlü ticari danışman ve yazar Abdullah Koçoğlu tarafından küçük ve orta ölçekteki işletmelere reklam tanıtım desteği sağlamak amacıyla başlatılan 'Kobilere Destek Programı'm, Akdeniz ve Ege bölgesinde turizm sektörüyle buluşturmaya hazırlanıyor. Temurtaş, konuya ilişkin yapağı açıklamada, iç ve dış turizm dengelerinin sürekli değişkenlik gösterdiğini, doğabilecek kriz ortamı ve risk yönetimi açısından, Kobi Destek Projesi'nin sahil kentlerinde itici güç sağlayacağım ifade etti. Temurtaş, ayrıca Abdullah Koçoğlu ortaklığıyla kurulan PReklam Academy firmasının geliştirdiği 'Uluslararası Reklam Tanıtım...