24 / 07 / 2024

türk futbol takımları

türk futbol takımları

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrua maçlarındaki başarıları turizm şirketleri için yeni bir alternatif oluşturdu...

Konut sektörü için dönüm noktası olacak! Türk müteahhitlik sektörünün gözü bu projede!

Irak'ta yapılmayı bekleyen büyük yatırımların başında yer alan Kalkınma Yolu Projesi, konut sektörü için can suyu olacak. Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, projenin yapımı için Türk müteahhitleri olarak yapmaya talip olduklarını söyledi.

Türk inşaat firması Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladı

Afganistan'daki yatırımlarını sürdüren Türk şirketi 77 İnşaat, Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladığı kaydedildi. 

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

Galatarasay Türk futbol tarihinin rekorunu kırdı! 2023-2024 sezonunda 218 milyon avro gelir geldi etti!  

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, 2023-2024 sezonu için 218 milyon avro gelir elde ettiklerini açıkladı. Timur, bu gelirle Türk futbol tarihinin rekorunu kırdıklarını söyledi.

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan fiyatlarını tek tak açıkladı!

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte traktör fiyatları peş peşe açıklandı. Bu kapsamda Türk Boğası lakabıyla tanınan Tümosan'da fiyatlarını duyurdu.

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Doğrudan yatırım azaldı, Türk sermayesinin yurt dışına göçü hızlandı!

Bu yılın ilk beş ayında, yabancı doğrudan yatırım girişi 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ancak aynı dönemde doğrudan yatırımlar için Türk sermayesinin ülke dışına çıkardığı döviz hacmi de bu düzeyde oldu.

Süper Lig'de harcama limitleri açıklandı; İşte tüm takımların harcama limitleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni sezon öncesi takımların harcama limitlerini açıkladı.  TFF'nin açıkladığı tabloda yüksek harcama limiti Galatasaray'ın oldu. İkinci sırada ise Fenerbahçe var. İşte detaylar...

Türk Telekom en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurusu açıldı; İşte başvuru şartları

Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, genişleme ve güçlendirme hedefleri doğrultusunda en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurularını başlattı. 14 bin TL maaşla işe alımlar başlıyor. İşte başvuru şartları...

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

türk futbol takımları Haberi

türk futbol takımları

Türk futbol takımlarından Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarıları, turizme katkı sağlıyor. Taraftarlar deplasmandaki maçları izlemek için yurtdışına çıkmaya başladı. Tur şirketleri maçlara özel olarak turlar ayarlamaya başladı.  Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, yurtdışındaki maçları izlemek için 25 bin taraftarın yurtdışına çıktığını söyledi. Ulusyo, Fenerbahçe Benfica maçı için Türkiye'den 30 uçağın Portekiz'e uçağını...