25 / 07 / 2024

Türk halısı tanıtımı

Türk halısı tanıtımı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği ( GAHİB ) Başkanı Selahattin Kaplan: "Halı pazarında önemli yer tutan Amerika'da yararlı iş görüşmeleri yaparak ürünlerimizi tanıtma imkanı bulduk"

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Tüm işçilerin gözü 17 Ocak'a çevrildi! Süreç başlıyor

TÜRK-İŞ, kamu işçilerinin ücretlerine yapılacak zammın belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmeleri için 17 Ocak'ta bir araya gelecek. İşte tüm detaylar...

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı! 

Apple’ın yaz sonunda düzenlemeyi planladığı etkinliğine artık sayılı bir zaman kaldı. Covid 19 pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlama ve yasakların da kalkmasıyla birlikte etkinliğin Eylül ayında fiziksel ortamda düzenlenmesi bekleniyor. Peki iPhone 14'ün tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte iPhone 14

Elinde Türk Lirası olanlar altın mı alalım dolar mı diye sordu! Piyasa Kahini İslam Memiş’ten çok konuşulacak yanıt

Altın ve dolar tahminleriyle sık sık ekranlara çıkan İslam Memiş, son yayında takipçilerinden gelen, “Elinde Türk Lirası olanlar altın mı yoksa dolar mı almalı” sorusunda dikkat çeken bir yanıt verdi.

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

Türk halısı tanıtımı Haberi

Türk halısı tanıtımı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Selahattin Kaplan, Türk halısını dünyaya tanıtmaya devam ettiklerini bildirdi.


Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, Türk halıcıların, ABD'de düzenlenen ve dünyanın en prestijli fuarları arasında gösterilen "High Point Market Show 2014" fuarında 100 farklı ülkeden ziyaretçi ağırladığını vurguladı.


Ziyaretçilere, Türk halılarının kalitesini ve estetiğini yakından görme imkanı sunduklarını belirten Kaplan, "Halı pazarında önemli yer tutan Amerika'da yararlı iş görüşmeleri yaparak ürünlerimizi tanıtma imkanı bulduk" ifadesini kullandı.


Yeni pazar arayışları ve 2023 hedefleri doğrultusunda tanıtıma devam edeceklerine işaret eden Kaplan, halı ihracatını artırmaya yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini aktardı.


İhracatın artırılmasında fuarların önemine dikkati çeken Kaplan, ilerleyen süreçte değişik fuarlarda yer alacaklarını ifade...