08 / 07 / 2024

türk yalıtım sektörü

türk yalıtım sektörü

Günümüzde yalıtım pazarı oldukça çeşitlendi. Piyasada birçok ürün bulunuyor. Ama doğru ürün ve doğru uygulamaya yatırım yapmak çok önemli. Bina yalıtımları yazın sıcak havanın, kışın soğuk havanın cepheden içeri girmesini önlüyor.

Konuta erişim zorlaştı! Gayrimenkul yatırım fonlarına talep yüzde 127 arttı!

Konut fiyatlarındaki artışa konut kredisi faizlerinin yükselmesi de eklenince gayrimenkule erişim zorlaştı. Emlak sektörü temsilcileri pazardaki yavaşlamaya işaret ederken, bireysel olarak gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) öne çıktı.

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, beyaz eşya, tekstil sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.

Borsada en çok kazandıran sektör belli oldu

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 8.523,74 puandan girdi. Bankacılık endeksi yüzde 0,16 ve holding endeksi yüzde 0,13 artış görüldü. Tüm sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,36 ile spor olarak kaydedildi.

Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü 20,3 trilyon liraya yükseldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Ağustos 2023 döneminde 2022 sonuna kıyasla yüzde 41,7 artış göstererek, 20 trilyon 331,9 milyar liraya yükseldi.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Tarım sektöründen tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarım sektörü, 16 milyar 627 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatını gerçekleştirdi.

Tarım sektöründen 14 milyar 58 milyon dolarlık ihracat!

Tarım sektörü, 14 milyar 58 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını gerçekleştirdi.

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Tarım sektöründen ihracatta ocak rekoru kırıldı! İşte o sektörler…

Tarım sektörü, 2 milyar 875 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracatına ulaştı. 2022'de ihracat rekorlarına imza atan tarım sektörü, bu yıla da yükseliş eğilimine devam etti.

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Tarım sektörüne tam 717 milyon liralık yatırım geliyor!

Kalkınma Ajansları kanalıyla, 2023 yılında bitkisel üretim, sulama ve hayvancılık sektörlerinde ortalama 717 milyon Türk Lirası değerinde yatırım hayata geçirilecek.

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

türk yalıtım sektörü Haberi

türk yalıtım sektörü


Yaşam standartlarımızı doğrudan etkileyen bina yalıtımları yakıt, elektrik ve enerjiden tasarruf sağlamakla kalmıyor, sağlığımızı da koruyor. ISOVOLL, doğru yere doğru yatırım yaparak kazançlı çıkmak isteyenler için TÜBİTAK desteğiyle hayata geçirdiği yalıtım sıvalarını pazara sunuyor. 


IsoVoLL yalıtım sıvaları, avantajlı özellikleri ile dikkat çekiyor

Günümüzde yalıtım, çoğunlukla köpük uygulaması ile birlikte anılmasına rağmen, sıva şeklinde uygulanan yeni nesil yalıtımlar, avantajlı özellikleriyle öne çıkıyor. Bu avantajlara sahip, yalıtımda uzman bir marka olan IsoVoLL; binaların dış yüzeyini tek parça halinde sararak, parçalı sistemlere göre, ağırlıkta birkaç tona kadar tasarruf edilmesine imkan veriyor. Böylelikle, depreme karşı bina direncini arttırdığı gibi, esnek yapısı sayesinde de, zaman içerisinde oluşabilecek çatlak ve kırılmalara karşı azami dayanıklılık sağlıyor. 


Satın alınan ürünün uzun ömürlü olması da, yalıtım konusunda bir diğer önemli konu...