16 / 05 / 2024

türkeş filike hapis cezası

türkeş filike hapis cezası

Kaçak yapılaşmaya izin verdiği gerekçesiyle mahkemelik olan Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Kiracı ve ev sahibi tartışmalarında gelinen son nokta! 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı! 

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki tartışmalar gittikçe büyüyor. Kiracı ev sahibi kavgalarından biri de Bakırköy'de yaşandı. Ev sahibi tartıştığı kiracısını darp etti ve 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Ev sahibini şikayet eden kiracıya iftira suçundan 10 ay hapis!

Mega kent İstanbul'da bir kiracı, ev sahibinin imzasını taklit ederek tahliye davası açtığını öne sürdü. Söz konusu imzanın kendisine ait çıkması üzerine kiracı, "iftira" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

TBMM'de kira düzenlemesi gündemde: Yüzde 25'e uymayan ev sahibine 1 ila 3 yıl hapis cezası verilmesi planlanıyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yeni dönemde kira düzenlemesi gibi önemli yasaların hayata geçirilmesini planlamaktadır. Kira artışını sınırlayan düzenlemenin süresinin uzatılması beklenirken, fahiş kira artışı yapanlara 1 ila 3 yıl hapis cezası verilmesi planlanmakta...

Fırsatçılara kötü haber! Artık bunu yaparsanız sonunuz hapis olacak

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü gelen deprem tüm Türkiye'yi kenetlerken  kimileri de yüksek kira bedelleri isteyerek ev sahibi - kiracı gerilimine neden olmuştu. Kiraları yüksek ücretten veren ev sahiplerine artık ceza verilecek. İşte verilecek ceza

Ürün ve kirada fahiş fiyatlara hapis cezası geliyor!

Son dakika haberine göre; Türk Ceza Kanunu'na (TCK) ilave edilecek yeni maddeyle, deprem ve salgın dönemlerinde kiraların ve ürünlerin fiyatlarını fahiş oranda yükseltenler 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılacak, ayrıca bu kişilere adli para cezası da uygulanacak. İşte detaylar...

İmamoğlu'na hapis kararı çıktı borsa yüzde 4'e yakın düştü

BİST 100 endeksi birinci seansta tarihi zirvesini 5300 puanın üzerine taşıdı ancak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada hapis cezası ve siyasi yasak kararı çıkmasının ardından borsada düşüş yüzde 4'e ulaştı.

Stokçulara kötü haber! Ucunda hapis cezası var

Stokçuluk yapmak artık eskisi kadar kolay olmayacak. Kabul edilen kanunla stokçuluk tarih olacak. İşte haberin detayları!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Firari FETÖ'cülere saklanmaları için gaybubet evi kiralayan sanığa 6 yıl 3 ay hapis!

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

türkeş filike hapis cezası Haberi

türkeş filike hapis cezası

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, kaçak yapılaşmayı durdurmak yerine yeni kaçak yapılara izin verdiği ve bu yapılarda ticari faaliyetlerde bulunulmasına onay verdiği iddiasıyla hâkim karşısına çıktı. Cumhuriyet Savcısı'nın görevi kötüye kullandığı gerekçesiyle 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istediği Firik, suçlamaları kabul etmedi. Başkan Filik, mahkemede olaya müdahale ettiklerini söylemesine karşın fotoğraflar işgalin sürdüğünü açıkça ortaya koydu. İçişleri Bakanlığı'nın verdiği iznin ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Başkan Filik'in yanı sıra eski Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, bürokrat ve belediye personeli 10 kişi hakkında dava açıldı. Görevi kötüye kullandıkları gerekçesiyle haklarında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istenen 12 sanığın yargılanmasına 28 Nisan'da Yumurtalık Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Şüpheliler suçlamaları kabul etmedi.


ERİŞMEN-FİLİK FAKTÖRÜ

Yumurtalık Belediyesi tarafından 2012...