06 / 05 / 2024

türkiye Eğlence Ödülleri

türkiye Eğlence Ödülleri

Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2013 kapsamında ilk kez gerçekleşecek “Shining Star Awards 2013 - Eğlence Ödülleri”, 5 Aralık Perşembe akşamı veriliyor...

Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? Bina dönüştürmek resmen açmaza girdi! 

Deprem ülkesi olması sebebiyle Türkiye’de kentsel dönüşüm meselesi sık sık gündeme geliyor. Peki Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? İşte detaylar...

Türkiye'de bir dönem sona erdi. Resmi Gazete'de yayımlandı. Bundan sonra olmayacak

Türkiye'de adeta bir dönemin sonu geldi. Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girdi. Vatandaşlar artık o hizmeti kullanamayacak.

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları mayıs ayında yüzde 7,5 azaldı!

Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verilerine göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları Mayıs sonunda 2022 yıl sonuna göre % 7,5 oranında azalışla 285,1 milyar dolar, yükümlülükleri ise % 5,0 oranında azalışla 579,8 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

Türkiye’de binlerce dönüm verimli toprak kaderine terk edilirken iktidar yurt dışında toprak kiralamaya devam ediyor

Türkiye’de binlerce dönüm tarım arazisi kaderine terk edilirken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Venezüella’da arsa kiralamak için Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü. Tarım Bakanlığı, Latin Amerika ve Afrika’da 10 ülkede tarım arazisi kiralamak için görüşmelere başlamıştı.

Türkiye'nin ilk dört ayında bu modellerde yüzde 34 rakam arttı!

Türkiye'de üretilen Ford, Renault, Fiat ve Toyota marka araçların binek sedan ve ticari modellerinde ihracat yüzde 34 arttı. Türkiye, Ocak-Nisan döneminde 545 mlyon dolarlık satş gerçekleştirdi.

Türkiye'de kentsel dönüşüme öncelik verilmeli!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında İzmir ve Türkiye'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Türkiye’de ve dünyada konut fiyatları neden artıyor? 

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan konut fiyatları artmaya devam ediyor. Peki Türkiye’de ve dünyada konut fiyatları neden artıyor? 

Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken kaç konut var?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Kurum, "Hızlı şekilde kentsel dönüşüm sürecini gerçekleştirmeliyiz" dedi.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Türkiye kripto para üretimi için düğmeye bastı!

Bitcoin'deki değer artışının hızlanmasıyla beraber Türkiye’de ve dünyada bu yatırım türüne ilgi artıyor. Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, geçen yıl dijital para çalışmasını başlatacaklarını duyurdu...

türkiye Eğlence Ödülleri Haberi

türkiye Eğlence Ödülleri

Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2013 kapsamında ilk kez gerçekleşecek “Shining Star Awards 2013 - Eğlence Ödülleri”, Türkiye’de eğlence sektörüne hizmet eden kişi ve kurumların hayata geçirdiği önemli projeleri taçlandırıyor. Eğlence sektörünün başarılı isimleri 5 Aralık Perşembe akşamı Nossa Costa’da ödüllerine kavuşuyor.


JLL Ülke Başkanı ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı Avi ALKAŞ, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Ankara Üniversitesi Müze Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşe Çakır İLHAN, Yeditepe Group Arge Yöneticisi Coşkun GEZER, Tema Park ve Müzeciler Derneği Başkanı Murat KARAKUL, Polin Waterpark Pazarlama Müdürü Şöhret PAKİS’in jüri üyeliğini gerçekleştirdiği ve Atraxion Magazine Dergisi tarafından düzenlenen Shining Star Awards, eğlence temalı tesislerden otel AVM eğlence alanlarına,...