30 / 04 / 2024

Türkiye İmaj Kampanyası

Türkiye İmaj Kampanyası

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye İmaj Kampanyası'nın tanıtım toplantısında hedeflerinin 7 ülkede 500 milyon kişiye doğrudan ulaşmak olduğunu belirtti.

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıklandı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Türkiye Finans da emekli vatandaşlar için yeni paketini açıkladı. İşte Türkiye Finans'ın emekli kampanyası ile ilgili detaylar...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

HONOR X9a kampanyalı fiyatıyla Türkiye'de! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

HONOR, Türkiye'de lansmanı yapılacak yeni HONOR X9a modelinin satış kampanyasının detaylarını paylaştı.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

'Türkiye Tek Yürek'te bağış rekoru kırıldı!  115 milyar 146 milyon 528 bin TL

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm televizyon kanalları ortak yayında düzenlenen yardım kampanyası için bir araya geldi.

Türkiye İş Bankası kartı olanlar yaşadı! Her gün 5 TL veriliyor!

2022 yılının zorlu ekonomik şartlarına karşı hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin yanlarında yer alan bankalardan Türkiye İş Bankası, 2023 yılına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarına start verdi. Bu kapsamda ilk olarak mevcut müşterilerini hedefleyen banka, yeni kampanyas

Türkiye'de bir ilk! Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı!

Türkiye'de bir il gerçekleşti. Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Türkiye’nin 3 büyük bankasından 18 yaşını doldurmuş kişilere ödeme yapılacak! ATM’den tek tuşla alabilirsiniz

Acil nakit ihtiyacına karşı Türkiye’nin 3 büyük bankasından nakit avans kampanyası geldi.

Toyota'dan Türkiye'de bir ilk! Garanti 10 uygulaması başladı ikinci el modellere yaşına bakmadan garanti

Türkiye'nin en çok satan yerli otomobil markalarından Toyota, şimdiye kadar görülmemiş bir uygulamaya imza atıyor. Toyota 10 yaşın altındaki tüm modellerine 10 yıla kadar ücretsiz garanti kampanyasının detayları belli oldu.

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020!

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020...

Türkiye İmaj Kampanyası Haberi

Türkiye İmaj Kampanyası

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, bugün başlatılan ve bir yıl sürecek Türkiye İmaj Kampanyası'nda 7 ülkede 500 milyon kişiye doğrudan ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, "Kampanya sonunda 2,7 milyar erişim teması sağlamayı planlıyoruz. İnanıyoruz ki, kampanyamız ile birlikte ülkemize karşı yapılan kara propagandaya etkili bir karşılık vermiş olacağız." dedi. 


"Siz de Türkiye'ye gelin, kendi hikayenizi keşfedin" sloganıyla küresel şirketlerin üst yöneticilerinin Türkiye'yi anlattığı "Türkiye İmaj Kampanyası"nın tanıtım toplantısında konuşan Büyükekşi, Türkiye'nin, kendi hikayesini kadim dostlarından dinleyeceğini söyledi. 


Kampanya ile büyük bir sinerji ortaya çıktığını ve fark yaratıldığını ifade eden Büyükekşi, "Bu fark şudur; bugün bizi biz anlatmıyoruz, Türkiye'yi, ülkemize inanmış, güvenmiş küresel şirketlerin CEO'ları anlatıyor." dedi. 


Büyükekşi, bu kişilerin spekülasyonlara pabuç bırakmadığını ve Türkiye'ye inandığını dile getirerek, "Burada çalışıyorlar ve kendi hikayelerini...