06 / 05 / 2024

Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği

Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği

İnşaat malzemeleri ihracatındaki daralmayı aşmak üzere çalışan ve yeni pazar arayışlarına giren Türkiye İMSAD’ın çabaları ilk meyvesini verdi. Türkiye’ye gelen Kamerun Ticaret Heyeti, yakın gelecekte yapılabilecek işbirliklerinin temellerini attı.

İnşaat sektörü deprem stratejisi istiyor!

Türkiye'de önde gelen inşaat malzemesi üreticilerinin çatı kurumu olarak faaliyet gösteren Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği (İMSAD ), deprem konusunda çalışma yapılması için çağrıda bulundu...

İMSAD deprem manifestosu yayınladı!

İMSAD Türkiye Deprem Vakfı (TDV) işbirliği ile manifesto yayınladı. İki dernek Deprem Manifestosunda tüm sosyal paydaşlarına inşaat yaparken küçük tasarruflar için büyük riskler almayın uyarısında bulundu...

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Türkiye İMSAD Sektör Raporu'nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırlanan Aylık Sektör Raporu’nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı.

İnşaat malzemeleri sanayi 2022 yılında 33,74 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemeleri sanayinin 2022 yılında 33,74 milyar dolar değerinde 57,65 milyon ton ihracat gerçekleştirdiğini kaydetti.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi sonuçları açıklandı! Sektörde gerileme devam ediyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi kasım ayı sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan Dış Ticaret Endeksi’nin ekim ayı sonuçları resmen belli oldu. İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar oldu. İşte ayrıntılar...

İnşaat malzemeleri ihracatında yılın en yüksek beşinci aylık ihracatı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan Dış Ticaret Endeksi’nin eylül ayı sonuçları açıklandı.

İnşaat malzemeleri ihracatı yükselişte! En yüksek ikinci aylık sonuçlar gerçekleşti!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Dış Ticaret Endeksi Nisan 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemeleri sanayisinin ihracattaki yüksek performansı bu ay da sürdü.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İnşaat malzemeleri sektöründe hareketlilik başladı! Sektör, yüksek sezondan umutlu!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Nisan 2022 sonuçları belli oldu. Peki Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi nisan ayı sonuçlarında hangi veriler yer aldı?

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

İnşaat malzemeleri sanayisinde büyüme devam ediyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından düzenlenen 'Şubat 2022 Sektör Raporu'nun detayları açıklandı. İşte raporun ayrıntıları...

Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği Haberi

Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği

İnşaat ve inşaat malzemeleri ihracatı ve iş ilişkileri konusunda bir süredir dış pazar arayışlarını sürdüren Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği), bu çerçevede 1 Eylül 2015 tarihinde Kamerun Temsilciliğini açarak, ilk somut adımı atmıştı. O tarihten bu yana çalışmalarını sürdüren Türkiye İMSAD 8 ay gibi kısa bir sürede ilk heyeti ağırladı. 7 Mayıs’ta ilk Türkiye ziyaretini gerçekleştiren, tüccar, malzeme tedarikçileri ve proje geliştiricilerden oluşan Kamerun Ticaret Heyeti, 14 Mayıs’a kadar Türkiye İMSAD üyelerinden oluşan çok sayıda sanayici ve iş adamı ile bir araya gelerek, Afrika’da gerçekleştirilmesi planlanan çeşitli projelere ilişkin işbirliği, proje ve malzeme desteği konusunda ön görüşmelerde bulundu.


Üyeleriyle birlikte kendi standıyla da 39. Yapı Fuarı’na katılan Türkiye İMSAD, Kamerun heyetini de fuarla eş zamanlı olarak ağırladı. Fuarda...