07 / 05 / 2024

türkiye kripto paralar

türkiye kripto paralar

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili tartışmalar bitmiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kripto paralarla ilgili olarak ‘Onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var’ sözleri yeni bir tartışma başlattı. Peki Türkiye, kripto paraya kapılarını kapattı mı?

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Yabancılar Türkiye'den artık niçin konut almıyor? İşte yanıtı...

Kripto fenomeni Murat Ali Calman yabancıların Türkiye'den artık neden konut satın almadığını açıkladı. Peki yerli yatırımcılar neden yurt dışından konut alıyor? Yabancılar niçin yurt içinden konut kiralıyor? İşte nedenleri...

Türkiye kripto piyasasında Fransa, Almanya ve İspanya'yı bakın nasıl solladı!

Kripto piyasasındaki son gelişmelere göre Türkiye, tüm Avrupa ülkelerinin önüne geçti. Fransa, İspanya ve Almanya'nın geride kalması dikkat çekti. Buna göre Türkiye, kripto paralarda Avrupa'dan önde. Kripto para yatırımcılarına özel hazırlanan yeni rapora göre Türkiye lider durumda.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Bitcoin birden neden düştü? Kripto paralar çakılıyor!

Bitcoin'de (BTC) geçtiğimiz saatlerde yaşanan düşüşün nedeni ne? İşte kripto paraların değer kaybının arkasında yatan çok gizli neden!

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Türkiye kaybederken kazanan onlar oldu

Türkiye’de ekonomik tüm veriler krizi işaret ederken Türk Lirası ise tarihi değer kaybı yaşamaya devam ediyor. 3. Sınıf dünya ülkelerinin bile paraları TL’den değerli konuma yükselirken Türkiye’de bir kesim de kazanmaya devam etti.

Türkiye kripto para kullanımında ikinci sırada!

Küresel araştırma şirketi Morning Consult tarafından hazırlanan araştırma raporunda Türkiye'nin kripto para kullanımında ikinci sırada yer aldığı belirtildi.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…

Yeni kripto borsası Türkiye'de faaliyete başladı!

Çinli spot işlem borsası Gate io, Türkiye’de resmi olarak faaliyetlerine başlamış durumda. 190'dan fazla ülkede 10 milyon kullanıcıya hizmet veren Gate io, Türkiye’deki yatırım ve ofisini bu yıl itibarıyla büyütmeyi amaçlayacak.

Kripto paraların akıbeti belli oldu! Bitcoin düştü mü? İşte detaylar!

Kripto paraların yükselip yükselmeyeceği gündemde yer alan konuların başında geliyor. İşte Bitcoin ve diğer kripto paraların son durumu!

türkiye kripto paralar Haberi

türkiye kripto paralar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin ziyareti dahilinde 17 Eylül 2021 tarihinde Türkiye’nin farklı bölgelerinden gençlerle buluştu.

Sputniknews'ten Turan Salcı'nın haberine göre, ziyaretler esnasında bir genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Benim sorum, kripto parayla alakalı. Geçtiğimiz günlerde Merkez Bankası, Dijital Türk Lirası platformu kurdu. Bu kararla acaba Türkiye kripto paraya mı açılmayı planlıyor? Biz açıkçası, gençler olarak ailelerimize bu konuda cevap veremiyoruz. Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyoruz” şeklinde bir soru sordu.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da “Bir defa bizim bu kripto paraya açılma diye bir derdimiz kesinlikle yok. Onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var. Onlara da böyle bir prim zaten asla vermeyiz. Vermeyeceğiz de. Biz şu anda bu konuda kendi asli hüviyeti olan paramızla yola devam...