02 / 05 / 2024

türkiye lüks ev pazarı

türkiye lüks ev pazarı

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller belli oldu! İlk sırada Mercedes var!

Türkiye'de 2023 senesinde otomobil satışları açısından rekorların olduğu bir dönem olduğu belirtildi. Buna göre, Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller hangileri?

Türkiye’de ortalama konut fiyatları ne kadar 2024?

Yeni bir ev almak isteyenler konut fiyatlarındaki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu, Türkiye’de ortalama ev fiyatlarını paylaştı. İşte o paylaşım....

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Türkiye'de ortalama ev fiyatı 1.5 milyon TL'ye ulaştı! Fiyatlar en çok hangi illerde arttı?

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından hazırlanan verilere göre; Türkiye'de Eylül ayı itibarıyla konut satış fiyatlarında senelik değer artışı yüzde 202 seviyesinde olurken, Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 1 milyon 556 bin 360 lira oldu. İşte ayrıntılar...

ABD'de koronavirüs dolandırıcılığı! Dolandırıcılar paralarla Türkiye’den ev aldı!

ABD Adalet Bakanlığı 48 kişinin koronavirüs salgını sürecinde açlıkla mücadele programlarında dolandırıcılık yaptığını belirledi. Dolandırıcıların paralarla Türkiye’den ev aldığı ifade edildi...

Türkiye'den ev alan yabancılara vatandaşlık şartları 2022!

Türkiye'den belli bir sınırda bedel ödeyerek ev alanlar vatandaşlığın da sahibi olabiliyor. İşte Türkiye'den ev alan yabancılara vatandaşlık şartları 2022...

Türkiye'deki ev kiraları pahalılık konusunda ilk sırada!

Türkiye’de bu sene pahalılık konusunda ulaşım, otomotiv, kira, akaryakıt, kıyafet, market ve ekmek fiyatları ilk sırada yer alıyor.

Türkiye lüks evlerde büyük potansiyele sahip!

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Ruslar, konut için Türkiye'yi tercih ediyor!

Yalnızca Türkiye’de değil dünyanın pek çok bölgesinde ev fiyatları yükselmeye devam ediyor. Lüks ev fiyatlarındaki yükselişin sebebi olarak ise Ruslar işaret ediliyor. 2021'in başından beri Türkiye’den konut alan Ruslar; 9 milyar ruble harcarken, 2021’nin ilk çeyreğinde 938 konut satın aldı.

türkiye lüks ev pazarı Haberi

türkiye lüks ev pazarı

Türkiye’de sörf sporunda kat ettiği önemli başarıların ardından ABD’de eğitim için giden Enes Yılmazer, şu anda dünyanın en çok izlenen emlak kanalının sahibi. Milliyet'ten İsmail Şahin'in haberine göre; tanıttığı ultra lüks evlerle üç sene gibi kısa bir sürede aylık 100-150 milyon izleme rakamlarına ulaşan Yılmazer, ABD’den sonra ilk yurt dışı emlak tanıtımını ülkesi Türkiye’de gerçekleştirdi.İstanbul’da boğaza nazır 26 milyon dolarlık dubleks bir çatı katı apartman dairesi ve 100 milyon dolarlık Türkiye üretimi bir yat tanıtım yapan Yılmazer ile İstanbul’da yaptığı işi, Türkiye’deki inşaat sektörünü anlattı. 

1.Başarınızın sırrı nedir?

Çekilen evin kalitesi çok önemli. Bu kaliteyi yakalayabilmek için çekimleri biz finanse ediyoruz. Bize çok insan ulaşıyor ‘gelin evimi çekin’ diye. Ama gidip çok doğru yerleri çekiyoruz. Ayda 200 kişinin teklifini...