19 / 05 / 2024

Türkiye Nisan ayı konut fiyat endeksi açıklandı

Türkiye Nisan ayı konut fiyat endeksi açıklandı

Türkiye konut fiyat endeksi Nisan ayında yıllık bazda yüzde 18.5 arttı, İstanbul'da artış yüzde 28.61 seviyesinde gerçekleşti.

Peugeot Türkiye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kampanyası yapıyor!

Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için kampanya seçeneklerini otomobilseverlere sunacak. Firma, birçok modelini 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanları ile satışa sunacağını açıkladı.

Opel'den tüm modellerde "Nisan" ayına özel kredi seçenekleri!

Opel Türkiye nisan ayına özel kredi seçeneklerini açıkladı. Hangi Opel modelinde ne kadar kredi kullanılacağı ve vade süreleri belli oldu.

Türkiye, çelik üretiminde Avrupa'nın en büyük üreticisi oldu!

Türkiye, Ocak ayında gösterdiği performansı ile Almanya'yı geçerek, Avrupa’nın en büyük çelik üreticisi konumuna kadar yükselmiş oldu. 

TÜİK Nisan 2023 dış ticaret endekslerini açıklandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayına ilişkin dış ticaret endekslerini tek tek açıkladı. İhracat birim değer endeksi Nisan ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 1,1 artarken, ithalat birim değer endeksi yüzde 16,7 geriledi.

Türkiye Nisan ayında 2,7 milyon ton ham çelik üretti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin ham çelik üretimi Nisan ayında 2,7 milyon ton, nihai mamul tüketimi de 3,5 milyon ton şeklinde oldu.

ABD'de perakende satış verileri açıklandı! Nisan ayı beklentiyi zor karşıladı

Ticaret Bakanlığı’nın Salı günü bildirdiğine göre, perakende satışlar arttığı halde beklentilerin altında kaldığı için tüketiciler Nisan ayında enflasyona zar zor ayak uydurabildi.

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

Türkiye İMSAD Sektör Raporu'nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırlanan Aylık Sektör Raporu’nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon Nisan ayında yüzde 7'ye yükseldi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından verilere göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Nisan ayında aylık yüzde 0,7 ve yıllık yüzde 7 arttı. İşte merakla beklenen o rakamlar...

TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yönde? 2023 Nisan ayı enflasyon oranları açıklanacak mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), her ay açıkladığı enflasyon rakamlarıyla birçok ekonomik faktörü etkiliyor. Nisan ayı enflasyon rakamları da merakla bekleniyor. Bu rakamlar, asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi birçok önemli konuya yön veriyor. Peki TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yön

Patates ve soğan krizi büyümeye devam ediyor. Nisan ayındaki fiyat artışı yüzde 440’a ulaştı!

Türkiye yaz sezonunda patates ve soğanda yeni krizlere gebe görünüyor. Hem arz sorunu hem de hava şartları nedeniyle geçen yıl 5 liradan satılan soğanın kilo fiyatı nisan ayında 27 liraya çıktı.

Volkswagen T-Roc’a nisan ayı fiyatı kesinleşti! Volkswagen T-Roc'un fiyatını görenler çok şaşırdı!

Volkswagen T-Roc modelini satın almak isteyenler nisan ayı fiyatını araştırıyor. Peki, Volkswagen T-Roc nisan ayı fiyatı kaç TL? Özellikleri neler? 14 Nisan 2023 fiyat listesi...

Volvo XC60'da Nisan fırsatı! Zam gelmedi, fiyatı aynı kaldı! İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı

Volvo Nisan ayında tek bir modeline zam yaparken diğer tüm araçların fiyatları aynı kaldı. Nisan ayını Mart ayı fiyatlarıyla karşılayan Volvo XC60'ın da liste fiyatı değişmedi. İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı...

Türkiye Nisan ayı konut fiyat endeksi açıklandı Haberi

Türkiye Nisan ayı konut fiyat endeksi açıklandı


Türkiye konut fiyat endeksi Nisan ayında yıllık bazda yüzde 18.5 arttı, İstanbul'da artış yüzde 28.61 seviyesinde gerçekleşti.


Türkiye konut fiyatları endeksi (TKFE) Nisan ayında bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 18.5 artarken, en yüksek yıllık değişimin gerçekleştiği il olan İstanbul'daki artış ise yüzde 28.61 oldu.


merkez bankası verilerine göre TKFE Nisan'da bir önceki aya göre yüzde 1.68 artarken, bir önceki yıl aynı döneme göre reel artış ise yüzde 9.81 olarak gerçekleşti.


ÜÇ BÜYÜK İLDE DEĞİŞİMLER

Üç büyük ilin konut fiyat endekslerindeki gelişmeler değerlendirildiğinde, söz konusu ayda bir önceki aya göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sırasıyla yüzde 2,17, yüzde 1,15 ve yüzde 1,03 artış görüldü. Endeks değerleri bir önceki yılın aynı ayına göre ise İstanbul, Ankara ve İzmir'de sırasıyla yüzde 28,61, 11,85 ve...