23 / 07 / 2024

türkiye proje finansmanı

türkiye proje finansmanı

Şu anda Türkiye’nin dahil olduğu 1.4 milyar dolarlık projeyi hayata geçiren AIIB Başkan Yardımcısı Joachim Von Amsberg, ''Birçok ülkeden yerel para birimiyle proje finansmanı için talep var. Talebe göre bu yıl içinde TL ile proje finansmanına başlayabiliriz” dedi.

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Kuveyt Türk’ten Türkiye’de bir ilk geldi. Sahip olmak istediğiniz araç için Kuveyt Türk Mobil'den Dijital Araç Finansmanı'na başvurabilir ve aynı zamanda dijitale özel cazip oranlar ile bütçenizi zorlamadan istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. İşte detaylar…

Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacak! 

Emlakjet tarafından Nisan 2022'ye ilişkin emlak verileri kapsamında Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacağı ortaya çıktı. 

Dünya Bankası, Türkiye’ye 265 milyon dolarlık deprem ve enerji finansmanı sağladı!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada, Türkiye’ye 265 milyon dolarlık deprem ve enerji finansmanı sağladığını bildirdi.

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalışıyoruz!

Murat Kurum, Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşüm anlayışı ile dönüşmesi gereken acil öncelikli, riskli dediğimiz ilimizde projemiz var" dedi...

Türkiye Finans Bankası'nın konut finansman oranları düştü!

Türkiye Finans Bankası konut finansmanı kar payı oranlarında büyük bir indirime daha gitti. Banka ikinci el konutlarda en uygun konut kredisine ortak oldu.

Türkiye Finans konut finansmanı oranları arttı!

Türkiye Finans Bankası sıfır haricindeki konutlar için en düşük oranı sunan banka konumundayken finansman oranlarını arttırdı. Konut kredisi faizleri yeniden mi yükselecek?

Garanti BBVA, 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi!

Garanti BBVA, Global Finance tarafından üst üste 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi.

Türkiye Varlık Fonu'nun finansman sağladığı projeler nelerdir?

Türkiye Varlık Fonu'nun finansman sağladığı projeler, gelir kaynaklarına ve bünyesindeki bazı kuruluşların zarar etme nedeni meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye’deki konut projeleri Arap dünyasında tanıtılacak!

TÜRAP ve TurabExpo, tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek “Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı”nda bin 500 Arap yatırımcı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşacak.

Türkiye Finans Bankası konut finansmanı oranları düştü!

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut finansmanı kar payı oranları yüzde 1.12’ye geriledi.

Türkiye Finans'tan yüzde 0.75 oranlı konut finansmanı kampanyası!

Türkiye Finans Bankası Banka Gayrimenkulleri ve Anlaşmalı Toplu Konut Finansmanı kampanyaları için kar payı oranlarını yüzde 0.75’e indirdiğini açıkladı. Kampanya sınırlı sürede uygulanacak...

Türkiye Finans'tan 0.75 kar oranıyla 120 ay vadeli konut finansmanı!

Türkiye Finans, 31 Aralık'a kadar yüzde 0,75 kar oranı ile 120 ay vadeli konut finansmanı imkanı sunacak. Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Özdeniz, "Kampanyamız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vereceğiz" dedi...

Türkiye Finans Katılım konut finansmanı oranlarını düşürdü!

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını düşürdü. Bankanın konut finansmanı kar payı oranları 17 puan daha geriledi.

türkiye proje finansmanı Haberi

türkiye proje finansmanı

Dünya Bankası ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) gibi kamu ve özel sektörün büyük çaplı altyapı ve kalkınma projelerine finansman sağlamak için 3 yıl önce kurulan Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB), bu yıl içinde dolar yerine TL dahil yerel para birimleri ile proje finansmanı yapmayı planlıyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; şu anda Türkiye, Rusya, Hindistan ve Endonezya başta olmak üzere birçok ülkeden yerel para birimi ile proje finansmanı için talep geldiğini söyleyen AIIB Başkan Yardımcısı Joachim Von Amsberg, “Yerel para birimleri ile proje finansmanı için de kolları sıvadık. Yasal düzenleme kapsamında önemli adımlar atılması gerekiyor. Bu yıl içinde talebe göre mevcut kaynaklarımızın yanında yerel para birimi cinsinden de finansman yapmaya başlarız” dedi. Proje finansmanında yerel para biriminin...