05 / 05 / 2024

türkiye şantiye olacak

türkiye şantiye olacak

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt "Önümüzdeki dört yılda Türkiye, gayrimenkul yatırımları açısından adeta bir şantiye görüntüsüne kavuşacak" dedi.

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Türkiye’nin en ucuz elektrikli SUV modeli olacak: İşte karşınızda Leapmotor C10

Türkiye'nin en ucuz elektrikli SUV modeli olacak olan Leapmotor C10'nun Almanya'da tanıtımı gerçekleştirildi.. İşte Leapmotor C10'un özellikleri...

Saatler içinde açıklanacak: iPhone 15 serisinin Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Apple'ın tanıtmasına saatler kaldı. Peki iPhone 15 serisinin Türkiye fiyatı kaç para olacak? İşte güncel döviz kuruna göre beklenen fiyat...

Fiat Egea’nın yeni kasası için geri sayım başladı: Türkiye'ye de geliyor! Yeni kasa Egea kaç TL olacak? 

Türkiye’de en çok satan otomobil modellerinin başında gelen Fiat Egea'nın yeni kasası Türkiye'ye geliyor. Peki yeni kasa Egea kaç TL olacak? İşte Yeni Fiat Egea ile ilgili detaylar...

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Yatırımcılar nefesinizi tutun! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak

Yatırımcılar dikkat! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak Amerika'da enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler bu sefer de yurtiçi piyasalara çevrildi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 21 Temmuz'da vereceği faiz kararı çok şey ifade edecek.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

2022 model yeni Opel Astra'nın fiyatı belli oldu! Sonunda Türkiye'de...

Otomobil tutkunlarının uzun süredir heyecanla beklediği 2022 model yeni kasa Opel Astra’nın özellikleri ve Avrupa fiyatı belli oldu. Bir diğer müjdeli haber ise, yeni Opel Astra 2022’de Türkiye’de olacak…

Tesla Model 3’ün Türkiye fiyat listesi belli oldu! Elektrikli araç isteyen kullanıcıların ilk tercihi olacak!

Elektrikli otomobil üretici olan Tesla, Model 3'ü Türkiye'de piyasaya çıkacak. Peki Tesla Model 3'ün Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Tesla Model 3'ün özellikleri neler? Detaylar haberimizde...

Yerli Covid-19 aşısı için flaş gelişme! Türkiye ilk olacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Türkiye'de Covid-19 virüsüne karşı aşı çalışmalarıyla ilgili, "Kasım- aralık aylarında, her şey planlanmış şekilde ilerlerse, acil kullanım izni verildiği takdirde ülkemizin kendi milli ve yerli aşısını kullanır hale getirmiş olacağız" dedi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu Türkiye'nin en hızlısı olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 120 kilometrelik hızıyla yolculuk süresini 30 dakikaya indirmiş olacak. Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Proje Müdürü Murat Cebeci konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hattın Türkiye'nin 'en hızlısı' olacağını belirtti.

türkiye şantiye olacak Haberi

türkiye şantiye olacak

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt "Önümüzdeki dört yılda Türkiye, gayrimenkul yatırımları açısından adeta bir şantiye görüntüsüne kavuşacak" dedi.


Demokrasi adına başarılı bir seçimin geride kaldığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Sonuçların hepimiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Gündem ekonomiye dönecek


Gündemin yeniden siyasetten ekonomiye döneceğini ifade eden Özyurt, “Yatırım ve istihdamın artacağı, büyümenin hız kazanacağı bir dört yıl başlıyor. Olaya gayrimenkul sektörü açısından bakarsak, ilk etapta kentsel dönüşümün hızlanacağını ve Türkiye’nin adeta bir şantiye görünümüne kavuşacağını rahatlıkla söyleyebilirim” diye konuştu.


Bulunduğu bölgede güvenli bir liman olan Türkiye’nin uluslararası yatırımcıların akınına uğrayacağını dile getiren Tamer Özyurt, “Yabancı yatırımcılar her sektörde olduğu gibi gayrimenkulde de güven endeksli pozisyon alır. Beş aydır ertelenen yabancı talebinin hem siyasi hem de ekonomik istikrarın sağlanmasıyla adeta...