28 / 04 / 2024

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı ne zaman

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı ne zaman

100'den fazla marka CATHIC'te buluşuyor İstanbul'da 9-10 Haziran'da 4'üncüsü düzenlenecek olan ve Türkiye temsilciliğini Alkaş'ın yaptığı CATHIC'te bu yıl 300 aşkın katılımcı ve 100'ü aşkın global marka ağırlanacak...

Konaklama sektörü CATHIC'te bir araya gelecek!

KONAKLAMA sektörü temsilcileri, turizm ve konaklamadaki fırsatları ve zorlukları tartışmak için Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı' nda ( CATHIC ) bir araya gelecek...

Türkiye, EURO 2032’den ne kadar kazanacak? Açıklanan tutar resmen dudak uçuklattı!

Türkiye ve İtalya, EURO 2032’yi birlikte düzenleyecek. Her Avrupa Şampiyonası büyük bir gelir kapısı olurken, 2 milyar euroluk rekorun da gelecek yıl kırılması bekleniyor. İvmeye göre 2032, Türkiye ve İtalya 2 milyar eurodan fazla gelir sağlayacak.

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Türkiye ve Avustralya gelecek 10 yılda dünya et ihracatına damgasını vuracak!

OECD ve FAO’nun iş birliği kapsamında hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunda Türkiye’nin et, şeker ve tahıl piyasalarına önümüzdeki 10 yılda damgasını vuracağının altı çiziliyor. Raporda, dünya et ihracatında Türkiye ve Avustralya yükselen ülkeler olarak göze çarpıyor.

Türkiye ve Rusya, ihracatta Avrupa’nın öncüsü olacak!

OECD ve FAO’nun ortak hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunu paylaştı Rapora göre, Doğu Avrupa’daki tarımsal ürünlerin, özellikle tahılın, ihracatındaki büyüme, Türkiye ve Rusya’nın üzerinde yoğunlaşacak.

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

ILO, Türkiye ve Suriye’li çalışanlar için acil destek çağrısı yaptı!

Kahramanmaraş depreminin işgücü piyasasındaki etkileri hakkında rapor yayınlayan ILO, afetten etkilenen Türkiye ve Suriye’deki yüzbinlerce çalışan için “acil destek” çağrısı yaptı.

Türkiye ve Katar'da üst düzey toplantı! 2022 yılında rekor ticaret

Türk ve Kuveyt finans Kuveyt’te düzenlenen bir programda bir araya geldi. Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi olan Tuba Nur Sönmez, Türkiye ve Kuveyt'in 2022 senesinde 956 milyon dolarlık ticaret hacmine yükselerek tarihi bir rekora imza attığını ifade etti.

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

Türkiye ve İsrail arasında ihracat açılımı! Başvurular başlayacak

Türkiye ve İsrail arasında normalleşme adımları başladı. Kudüs Ticaret Odası, Türkiye ile önemli bir anlaşmaya imza attı. İşte detaylar…

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Amerikalı turistin dolar hesabı Türkiye'de vatandaşın yüreğini yaktı! Yarı yarıya diyerek paylaştı

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda yer alan ABD'li kadın turist Türkiye'de diş tedavisi için ödediği parayı açıkladı. Uçak bileti, tatil ve sağlık harcamalarını heaplayan kadın ABD ve Türkiye arasındaki uçuruma dikkat çekti. Video milyonlarca kez izlendi.

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı ne zaman Haberi

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı ne zaman

İstanbul'da 9-10 Haziran'da 4'üncüsü düzenlenecek olan ve Türkiye temsilciliğini Alkaş'ın yaptığı CATHIC'te (Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı) bu yıl 300 aşkın katılımcı ve 100'ü aşkın global marka ağırlanacak. Uluslararası yatırımcılar ve markalarla Türk yatırımcıların buluşacağı organizasyonun Türk turizmi için çok önemli olduğunu ifade eden Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, "Otel Yatırımları Konferansları, her yıl 8 ülkede yapılıyor. CATHIC olarak, bir ayağının Türkiye'de gerçekleşmesi, Türkiye'deki otelcilik sektörü için çok önemli bir fırsat. CATHIC'e 60'dan fazla yerli ve uluslararası markaların CEO'ları konuşmacı olarak katılım gösterecek" dedi. Organizasyon, Türkiye'deki turizm sektörünü, uluslararası yatırımcılar ve markalar ile bir araya getirerek yeni ortaklıklar sağlamayı...