01 / 05 / 2024

türkiyede emekli kenti

türkiyede emekli kenti

Emekli Bir-Sen, Türkiye'deki dar gelirli ihtiyaç sahibi emeklilerin yaşamlarını stresten uzak ve sağlıklı sürdürebilecekleri yaşam merkezleri oluşturmasını öngören bir proje hazırladı.

En düşük emekli maaşı 15 bin TL'ye tamamlanabilir! Emekli maaşlarında flaş açıklama! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin bütçesinde emekli maaşlarına yükseliş yapmak için gereken kaynağın olmadığını belirttiği açıklamasının ardından hesaplamalar yapılmaya başlandı. Prof. Dr. Aziz Çelik, "Emekliler için kaynak var, irade ve tercih yok" dedi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Hatay'daki 500 konteynerli Kore-Türkiye Dostluk Kenti açıldı!

Hatay'ın Antakya ilçesinde Güney Kore'nin de desteğiyle depremzedeler için hayata geçirilen toplamda 500 konteynerli "Kore-Türkiye Dostluk Kenti"nin açılışı yapıldı.

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisinin zam takvimi netleşti! İlk rakam belli oldu! Emekliler hemen baksın!

Emekliler için çalışmalar hızla devam ediyor. Meclis'in açılması ile Kasım ayında aylıkların artmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Ardından ocak zammı ile beraber tüm emekli maaşları daha da yükselmiş olacak. Peki yeni emekli zamlı maaşları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Kuveyt Türk emekli promosyonları belli oldu: Ağustos ayında emekli maaşı alanlara özel yeni promosyon tutarları!

Ağustos ayının son günlerine doğru yaklaşırken, bankaların maaş aralıklarına göre sunacakları güncel promosyonlar hakkında yapılan araştırmalar halen devam etmektedir.

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Emekli maaşına haciz konabilir mi? Emekli maaşına haciz kimler koyabilir?

Emekli maaşı alan vatandaşlar, borç ödemede yaşadıkları olumsuz durumlardan ötürü emekli maaşlarına haciz konulabilir mi? merak ediyorlar. İşte bu konudaki detaylar!

EYT’lilerin yeni çilesi! Emeklilik hayal mi oldu? Emekli oldum zannedenler hüsrana uğradı!

EYT düzenlemesinde kademeli prim günü kriteri pek çok kişinin kafasını karıştırdı. Emekli olduğunu zannedenler hüsrana uğradı. İşte detaylar!

Yarışa Kuveyt Türk de katıldı! Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar?

Bankalar arasındaki promosyon yarışına Kuveyt Türk de katıldı. “Emekliliğin keyfi Kuveyt Türk’te çıkar” sloganıyla hazırlanan kampanyada kapsamında promosyon tutarları da güncellendi.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşlarında yeni yıl depremi! Emekli maaşları tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği ve sık sık araştırdığı emekli 2023 zammında sona yaklaşılıyor. Peki Ocak 2023 emekli zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne kadara yükselecek? Emekli maaş zammı kaç lira olacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Bankalar çıldırdı, ortalık fena kızışacak! Emekli promosyonları yeniden güncellendi! İş Bankası’ndan yeni rakam!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış kızıştı. İş Bankası emekli promosyon rakamlarını arttırdı. Peki İş Bankası 2022 emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte yeni promosyonda miktarı...

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar peş peşe duyurdu! Hemen tabloya bakın! Ziraat, Garanti, ING, TEB, Akbank...

Emekli promosyonunda bankalar arası müşteri kapma yarışı kızıştı. Bankalar emekli promosyonun da  kesenin ağzını açtı. 5 bin TL ile başlayan emekli promosyonu 8 bin TL'ye ulaştı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonunu ne kadar, hangi banka veriyor? İşte detaylar...

Ne 3 bin ne de 5 bin! Kuveyt Türk emekli promosyonunu güncelledi çıtayı yükseltti, hızla bakın

Emekli promosyonlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce emekli promosyon miktarını açıklayan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk de emekli promosyon miktarını güncelledi. İşte o miktar...

Kuveyt Türk emekli promosyonunu arttırdı! Promosyon yarışı kızıştı! Kuveyt Türk ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Emekli promosyonuna ilişkin bankalardan art arda zam promosyon güncellemesi geldi. Son olarak Kuveyt Türk emekli promosyon miktarını arttırdı. Peki Kuveyt Türk'te emekli promosyonu ne kadar? İşte 2022 Kuveyt Türk emekli promosyon kampanya detayları...

türkiyede emekli kenti Haberi

türkiyede emekli kenti


"Emeklilerin Yaşam Kenti" adlı proje hakkında bilgi veren Emekli Bir-Sen Genel Başkanı İsrafil Odabaş, Türkiye'de ve dünyada emeklilerin üretime katkıda bulunan ve bu sayede yaşam standardını yükselten kesim olması gerektiğini söyledi.


Türkiye'de emeklilerin hayatı bitmiş gibi algılandığını ifade eden Odabaş, emeklilerin yaşamları boyunca elde ettikleri bilgi, birikim ve tecrübeleri ile daha rahat ve verimli bir şekilde üretime katkı sağlayabileceklerini ve ülkeye faydalı olabileceklerini kaydetti.


Odabaş, bu nedenle, emeklilerin üretime katılabilecekleri ve buna bağlı olarak kazanç elde ederek yaşamlarını daha rahat sürdürebilecekleri projeler üzerinde araştırma yaptıklarını anlattı.


Öncelikle gelir getiren, verimli, ekonomik, herkesin yararına ve uğraşın neticesinde getirisi ve katma değeri olan projeler geliştirmeye çalıştıklarını belirten Odabaş, ortaya "Emeklilerin Yaşam Kenti Projesi"nin çıktığını söyledi.


Projede, Türkiye'deki dar gelirli ihtiyaç sahibi emeklilerin yaşamlarını stresten...