08 / 07 / 2024

türkiyede hava sıcaklığı son durum

türkiyede hava sıcaklığı son durum

Türkiye, yarın ve hafta sonunda Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisinde kalacak. Hava sıcaklığı yağışla birlikte yarın batı bölgelerde, hafta sonunda ise kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 6 derece azalacak...

THY açıkladı! Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi istihdam edecek!

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 'te yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı amaçladıklarını söyledi. 

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Tüm yurda soğuk hava dalgası geliyor! Hava sıcaklıkları düşecek...

Meteoroloji'nin tahminlerine göre yurtta etkili olan yağışlı hava dalgası günlerce sağanak yağış bırakmaya devam edeceği kaydedildi. Buna göre, yarından itibaren hava sıcaklıklarında ise hissedilir derecede azalacak, hafta sonu hava kışı hissettirecek. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Deniz suyu sıcaklığı balıkçılığı olumsuz etkiledi! Balık popülasyonu azaldı!

Deniz suyu sıcaklığı balık avcılığını vurdu. Bu durum, balık avcılığını zorlaştırıyor ve balık stoklarının düşmesine sebep oluyor. Sıcaklıkların düşmesi ile beraber hamsinin de artması bekleniyor.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

2023 insanlığın yaşadığı en sıcak sene olacak! Türkiye'de rekor bekleniyor: Sıcaklık 50 dereceyi aşabilir!

Prof. Dr. Levent Kurnaz, bu yıl hava sıcaklıklarının nasıl olacağı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurnaz, Türkiye'de rekorların olacağına, sıcaklığın 50 dereceyi aşabileceğine dikkat çekti.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Türk Hava Yolları 10 bin kişiyi işe alacak! İş arayanlara resmen son dakika müjdesi geldi! 

Türk Hava Yolları(THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda toplamda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını duyurdu. Verilen detaylara göre, Türk Hava yolları 2022'de 2 bin 577 kişiyi işe almıştı. Türk Hava Yolları 2023'te işe alacağı çalışanlarla beraber çalışan sayısını 85 bine çıkarmayı planlıyo

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağışlar kapıda! Sıcaklıklar bakın kaç derece düşüyor?

Meteoroloji genel müdürlüğü sürekli olarak güncellediği hava durumu açıklamasını bu hafta da yayınladı. Kuvvetli yağışların başlayacağı uyarısı verildi. Sıcaklıklar birden düşecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Son dakika: THY personeline 20 bin liralık ikramiye veriyor! Türk Hava Yolları primi hesaplara ne zaman yatacak?

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY yardımcı destek personellerine 7 Eylül 2022 tarihinde 20 bin lira net ikramiye verileceğini söyledi.

Türk Hava Yolları Yaş Sınırını Yükseltiyor!

Türk Hava Yollarında iş hayali kuranlara müjde gecikmedi. Geçtiğimiz Şubat ayında kabin memuru alımı için ilan açan Türk Hava Yolları, istihdam edeceği personeli 1 Ocak 1992-31 Aralık 2002 arasında doğan kişilerden seçeceğini duyurmuştu. Yapılan son duyuru ile yaş sınırı 30 olarak belirlenmişti.

türkiyede hava sıcaklığı son durum Haberi

türkiyede hava sıcaklığı son durum


Türkiye, yarın ve hafta sonunda Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisinde kalacak. Hava sıcaklığı yağışla birlikte 3 ila 6 derece azalacak.


Türkiye, yarın ve hafta sonunda Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisinde kalacak. Hava sıcaklığı yağışla birlikte yarın batı bölgelerde, hafta sonunda ise kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 6 derece azalacak ve mevsim normalleri civarında seyredecek.


AA muhabirinin Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Türkiye, doğu bölgeler üzerinde bulunan yağışlı sisteme ilave olarak bu akşam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine girecek.


Yarın ve hafta sonunda yurdun büyük bölümünde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek, yağışlı hava gelecek hafta başında doğu bölgelerde etkili olduktan sonra yurdu terk edecek.


Bugün akşam saatlerinde Güney...