28 / 04 / 2024

türkiyede kaç kişi seyahate çıktı

türkiyede kaç kişi seyahate çıktı

Yurtiçinde ikamet eden 12 milyon 633 bin kişi seyahate çıktı. Seyahate çıkanların bir ve daha fazla geceleme kaydı ile ülke içinde yaptıkları toplam seyahat sayısı bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3.2 azalarak 15 milyon 710 bin seyahat olarak ge

1.3 milyon kişi borcunu ödeyemeyerek yasal takibe düştü!

Açıklanan rakamlara göre borcunu ödeyemeyen ve bankaların takibine düşen vatandaşların sayısı giderek daha da artıyor. Geçen sene 1.3 milyon kişi kredi ya da kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düştü.

TÜİK açıkladı! Ücretli çalışan sayısı 3 ay içinde 367 bin 305 kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan veriler kapsamında, Türkiye'deki ücretli çalışan sayısı eylül ayından bu zamana kadar 367 bin 305 kişi azaldığı açıklandı. Buna göre, üç ayda çalışan sayısındaki düşüş yüzde 2,4 olarak gerçekleşti.

TÜİK işsizlik rakamlarını duyurdu: İşsizlik aralıkta 12 bin kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından aralık 2023 işsizlik rakamları açıklandı. Buna göre söz konusu ayda işsizlik 12 bin kişi azaldı. 

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Türkiye’de 14 ilde kişi başına gelir ülke ortalamasının üzerinde bulunuyor

Türkiye’nin 2022 senesinde 10.659 dolar olarak hesaplanan kişi başına geliri, en fazla rakamın yer aldığı 2013 yılındaki 12.582 dolar seviyesinin yüzde 15 altında olurken 6 il, gelirini artırarak istisna oluşturduğu kaydedildi. İşte haberin detayları...

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

Eylül ayı ile beraber pek çok kişi tarafından merakla beklenen personel alımları da hızlandı. Paylaşılan detaylara göre, kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişinin alınacağı belirtildi. KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları sakın kaçırmayın...

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

TÜİK açıkladı: 50 bin 338 kişi daha iyi konut koşulları nedeniyle göç etti!

Türkiye'de geçen sene 2 milyon 791 bin 156 kişinin iller arasında göç ettiği belirlendi. Bu kişilerden 50 bin 338 kişi daha iyi konut koşulları nedeniyle göç etti.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! İşsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre söz konusu dönemde  işsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu! 

Aman dikkat! Her aileden sadece 1 kişi başvursun! Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın!

Aman dikkat... Her aileden sadece 1 kişi başvursun... Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın...

TÜİK verilerine göre 58 milyon kişi 12 bin kilometrekare alanda yaşıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kent-Kır Nüfus İstatistikleri, 2022 verilerini yayımladı. TÜİK verilerine göre 58 milyon kişi 12 bin kilometrekare alanda yaşıyor.

türkiyede kaç kişi seyahate çıktı Haberi

türkiyede kaç kişi seyahate çıktı


Yurtiçinde ikamet eden 12 milyon 633 bin kişi seyahate çıktı. Seyahate çıkanların bir ve daha fazla geceleme kaydı ile ülke içinde yaptıkları toplam seyahat sayısı bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3.2 azalarak 15 milyon 710 bin seyahat olarak gerçekleşti.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılı 2. Çeyrek: Nisan-Haziran dönemi, Hanehalkı Yurtiçi Turizm istatistiklerini açıkladı. Nisan, Mayıs ve Haziran aylarından oluşan II. çeyrekte, yurtiçinde ikamet eden 12 milyon 633 bin kişi seyahate çıktı. Seyahate çıkanların bir ve daha fazla geceleme kaydı ile ülke içinde yaptıkları toplam seyahat sayısı bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3.2 azalarak 15 milyon 710 bin seyahat olarak gerçekleşti.


Seyahate çıkanlar, ortalama 298 lira harcadı


Bu çeyrekte seyahate çıkanlar 87 milyon 273 bin geceleme yaptı. Ortalama...