17 / 05 / 2024

türkiyede plastik geri dönüşüm tesisi

türkiyede plastik geri dönüşüm tesisi

Ravago, cari açığa ilaç proje için düğmeye bastı. Türkiye’de 4 milyar dolar büyüklüğe sahip plastik atıkları ekonomiye kazandırmayı planlayan Belçikalı firma, bunun için 30 milyon dolar tesis yatırımı yapmak istiyor.

Asyam Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyam Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Katılmış tarafından kuruldu.

BDDK personeline 45 bin TL'lik tazminat ödenmesi torba yasadan geri çekiliyor! Yeniden değerlendirilecek! 

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Ankara’dan İstanbul’da taşınan BDDK personeline 'Hayat Pahalılığı' dolayısıyla her ay 45 bin TL tazminat ödenmesine ilişkin madde Plan Bütçe Komisyonuna geri çekilecek ve yeniden değerlendirilecek. İşte ayrıntılar...  

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Güney tarafından kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı

Pazartesi günü SEC’in Binance borsasının kurucusu Changpeng Zhao’ya ve Amerika merkezli kripto para şirketi Coinbase’e dava açmıştı. Bu nedenle, ciddi satışlarla karşılaşan kripto para piyasası, dün öğleden sonra verdiği kayıpların tümünü geri almayı başardı.

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Fiat efsanesi Linea Türkiye'ye geri dönüyor! 2023 model Fiat Linea fiyatıyla da fark yaratacak

Fiat'ın rafa kalkan modellerinden birisi olan Linea'nın yeniden üretime gireceği ve bu sene sonunda Türkiye'de satışta olacağı iddiası otomobil sektöründe büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Sigortalı ve Emekli Sandığı çalışanları bu habere hemen bakın! Paranızı geri alabilirsiniz

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı çalışanlarına harika bir haber ilan edildi. SGK, yapılan toplu para ödemeleri sebebiyle hak sahiplerine para iadesi yapacak. Başvuru yapanlar bir kerede tüm ödemelerini geri alabilecek.

SGK kasasını vatandaşa açtı! Her ay verilecek olan 3000 TL’nizi hemen alın! SGK uzmanı açık açık anlattı!

SGK kasasını tüm vatandaşlara açtığını duyurdu. Geri ödemesiz 3000 TL’nizi hemen alabilirsiniz. İşte detaylar!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

İş Bankası milyonlara müjdeli haberi verdi! 3 bin liranız geri verilecek! 

İş Bankası, müşterisi olacak vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlara harcamalarından 3 bin Türk Lirası geri veriliyor...

Geri alım garantili Lexus! Elektrikli Lexus ES 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Tüm dünyanın elektrikli araçlara yönelmeye başlamasının ardından büyük yarışa güçlü bir giriş yapan otomotiv devi Lexus’un ES serisi göz kamaştırıyor. "Geri Alım Garantisi" ile satılan her Lexus modeli, kullanımına ve yılına bağlı olarak, belli bir oran değerinde marka tarafından geri alınıyor.

Dolar altın ve benzin fiyatları rekordan geri döndü

Piyasalarda dolar, altın ve akaryakıt fiyatları rekordan geri döndü. Altının ons fiyatı 1.956,80 dolardan, dolar 14,73 liradan brent petrolün varil fiyatı 109,92 dolardan işlem gördü.

türkiyede plastik geri dönüşüm tesisi Haberi

türkiyede plastik geri dönüşüm tesisi


Yılda 4 milyon ton plastik işlem hacmiyle dünyadaki plastik ihtiyacının yüzde 2’sini üreten Ravago isimli Belçikalı şirket, Türkiye’de kolları sıvadı. Petkim’den sonra Türkiye’nin ikinci büyük plastik üreticisi olan Ravago, önümüzdeki süreçte Türkiye’de plastik atık geri dönüşüm tesisi kurmayı planlıyor.  


12 MİLYAR DOLARLIK İTHALAT VAR


Ravago Group Türkiye İcra Kurulu Başkanı Mehmet Onur, “Türkiye yılda 8 milyon ton plastik tüketiyor. Üretim ise 1 milyon ton. Geri kalan 7 milyon tonu 12 milyar dolar ödeyerek ithal ediyor.  Plastik geri dönüşümü yaparak 4 milyar dolarlık tasarruf yapmak mümkün” dedi.  Hurda toplanması üzerine gerekli kurallar ve şartlar sağlandığında 30 milyon dolarlık yatırımla en son teknolojiye sahip geri dönüşüm tesisini kurmaya hazır olduklarını belirten Onur şunları anlattı: “Türkiye’de atık toplama işini çocuklar yapıyor. Bu iş,...