03 / 05 / 2024

türkiyede yeni yatırımcılar

türkiyede yeni yatırımcılar

Cushman&Wakefield Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü Didem Erendil Tüzer, geçtiğimiz gün düzenlenen “ Küresel Ekonomik Gelişmeler Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ” panelinde yatırımcıların çeşitlenmeye başladığını duyurdu...

Uzmanından Borsa yatırımcılarına önemli tüyolar!

Borsa İstanbul yeni haftaya yatay başlarken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir'den de borsa yatırımcıları için çok önemli tüyolar geldi. İşte Onur Demir'in resmi X hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

14 Mayıs seçimi öncesinde Kapalıçarşı'da gram altın 1.500 TL oldu. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devamını beklerken altın fiyatları düştü. Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Gram altın için rakam sil baştan değişti! Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Altın fiyatları yeni yılla birlikte rekor denemelerine devam ediyor. Altın fiyatları için verilen rakamlardan sonra gram altın için rakam sil baştan değişti. Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Para borsaya akıyor, yatırımcılar bunları tercih ediyor!

Borsa İstanbul'da enflasyon rallisi devam ederken uzmanlar alternatifsizlik vurgusu yapıyor. KKM'den çözülmeler ve Varlık Fonu ilgisiyle ciddi bir para girişi bulunduğunu anlatım eden piyasa aktörleri yeni yatırımcıların da tasarruflarını borsada değerlendirdiğini söylüyor.

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

Yatırımcılar nefesinizi tutun! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak

Yatırımcılar dikkat! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak Amerika'da enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler bu sefer de yurtiçi piyasalara çevrildi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 21 Temmuz'da vereceği faiz kararı çok şey ifade edecek.

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine, neden yatırım yapıyor? 

Türk kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettikleri kripto para birimleri ise sırasıyla Bitcoin, Ethereum ve Bloktopia olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Bitcoin'de çöküş geliyor mu? Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin'de 13 bin dolar tedirginliği....

Zirveye ulaştığı noktadan yüzde 70'ten fazla gerileyerek 17 bin 50 dolar seviyesine düşen Bitcoin, hafif bir toparlanma yaşayıp 22 bin dolar seviyelerine yükselse de yeni bir geri çekilmeyle yatırımcıları tekrar tedirgin etti. 

türkiyede yeni yatırımcılar Haberi

türkiyede yeni yatırımcılar

Cushman&Wakefield Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü Didem Erendil Tüzer, geçtiğimiz gün düzenlenen “Küresel Ekonomik Gelişmeler Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası” panelinde yatırımcıların çeşitlenmeye başladığını duyurdu. Tüzer, küresel emeklilik fonlarının yatırım için Türkiye’deki ekonomik ve siyasi istikrarı beklediğinin altını çizdi.


Gayrimenkul sektörünün önde gelenleri geçtiğimiz gün İstanbul’da düzenlenen PwC-ULI panelinde bir araya geldi. “Küresel Ekonomik Gelişmeler Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası’nı” değerlendiren Cushman&Wakefield Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü Didem Erendil Tüzer, Ortadoğulu yatırımcıların ardından küresel emeklilik fonlarının da yüzünü Türkiye’ye çevirdiğini söyledi. 


Türkiye’deki yatırımcı profili çeşitleniyor

Türkiye gayrimenkul yatırım piyasasındaki son 10 yıllık Avrupalı yatırımcıların hakimiyetinin giderek çeşitlendiğini belirten Tüzer, Ortadoğulu yatırımcı ilgisini, Azerbaycan ve Rusya’nın takip ettiğini ve son olarak Singapur ve Çin başta olmak üzere Asya-Pasifik Bölgesi’ndeki devlet fonlarının Türkiye ile ilgilenmeye başladığını...