03 / 05 / 2024

Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması

Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması emlak sektörüne katkı sağlamaya devam ediyor...

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

BİM’de iPhone bayramı başladı! Türkiye’nin en çok sevilen iPhone’u BİM’de! 2 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM’den teknolojiseverlere güzel haber. BİM mobil uygulaması ile Türkiye’nin en çok sevilen Apple telefonu iPhone 11’i  satın almak artık çok kolay. Bu fırsat kaçmaz. Peki, BİM'de iPhone 11 fiyatları kaç lira? İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Türkiye'nin en değerli markası belli oldu! 5. kez üst üste aynı başarıyı tekrarladı

Türk Hava Yolları, (THY) uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yapılan araştırmada üst üste 5'inci kez Türkiye'nin "En değerli markası" oldu.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Yasemin Açık Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını arasında!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye tarafından bu sene 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesine girdi.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 20. kadın CEO'su oldu!

'Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su araştırması sonuçlarına göre, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, listede 20'nci sırada yer aldı...

Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması Haberi

Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması

Ekonomist, Capital ve Maison Française Dergileri ile hurriyetemlak.com sitesi tarafından, ankastre mutfak ürünlerinin önde gelen şirketlerinden Silverline’ın katkılarıyla 2011 yılında ilki düzenlenen Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması’ 2012 yılında da emlak sektörüne katkı sağlamaya devam ediyor. Bu sene ikinci kez düzenlenecek olan ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’ araştırmasında “büyük emlak yatırımları” ile emlak sektöründe 12 farklı kategoride öne çıkan başarılı emlak yatırımları belirlenecek. Araştırmaya firmaların kendilerinin aday olabileceği gibi, bireyler de başarılı bir yatırım olarak gördükleri projeleri aday gösterebilecek. Yarışma için son başvuru tarihi 31 Ekim’e kadar uzatıldı.Yarışmaya aday olmak veya aday göstermek için 31 Ekim tarihine kadar www.emlak.yatirimlari.com sitesine girmek yeterli olacak. Kategoriler arasında başarılı olan firmalar, Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımı büyük ödülü ve daha pek çok ödül sahibi...