19 / 05 / 2024

türkiyenin en l

türkiyenin en l

Kars Valisi Eyüp Tepe, Azerbaycan devlet petrol şirketi (SOCAR) tarafından yaptırılan 32 derslikli, iç donanım ve teknik özellikleriyle dikkati çeken Haydar Aliyev Endüstri Meslek Lisesi'ne hayran kaldı....

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

EYT'liler için maaş hesaplaması nasıl yapılır? Brüt maaş nasıl hesaplanır?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) artık düzenlemein bir önce yapılmasını ve aldığı şekillenme üzerine hayatımıza devam edelim görüşünde. Fakat  akıllara takılan en büyük soru, EYT'liler için maaş hesaplaması nasıl yapılır? Brüt maaş nasıl hesaplanır?  

Tüketiciler en çok nelerden şikayetçi? Hangi sektörler memnun etti, hangi sektörler mağdur etti?

Şikayetvar platformuna, geçtiğimiz aralık ayında adeta şikayet yağdı. Bir yıl içerisinde 450 bine yakın şikayeti çözüme kavuşturan platform, 2022 yılı verilerini açıklayarak tüketicilerin en çok şikayet ettiği sektörleri kamuoyuna duyurdu.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

Huawei Nova 9 SE'ye Teknosa'dan indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan tekno fırsat geldi! Teknosa, telefon alacaklara müjdeyi verdi! Türkiyenin en popüler tekno marketlerinden biri olan Teknosa, Huawei Nova 9 SE'ye indirim yaptı! Peki, Teknosa'da Huawei Nova 9 SE fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Volkswagen T-Cross Eylül fiyatlarında şok! Volkswagen T-Cross fiyatları arttı mı? İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Geleneksel SUV tasarımı ile zamansız tasarımı bir araya getiren Volkswagen T-Cross Eylül fiyatları belli oldu. Peki Volkswagen T-Cross fiyatları arttı mı? En uygun Volkswagen T-Cross ne kadar? İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Garanti BBVA Bankası'nın yeni sahibi bakın kim oldu! Türk bankacılık tarihinde bir ilk gerçekleşti

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

Türk vatandaşlığı için BES'e yatan paraya devlet karışmayacak

Türk Vatandaşlığı Kanununun uygulanmasına yönelik yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı. En az 500 bin dolar veya karşılığı döviz tutarında emeklilik sistemine giren Türk vatandaşlığı alabilecek

Türk Vatandaşlığı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

Türk Vatandaşlığı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi kapsamında en az 3 yıl süre ile Türkiye'de ikamet etmeleri şartının getirilmesi amaçlanıyor.

türkiyenin en l Haberi

türkiyenin en l

Kars Valisi Eyüp Tepe, Azerbaycan devlet petrol şirketi (SOCAR) tarafından yaptırılan 32 derslikli, iç donanım ve teknik özellikleriyle dikkati çeken Haydar Aliyev Endüstri Meslek Lisesi'ne hayran kaldı. Vali Tepe, Türkiye'de en lüks ve en üst standartlardaki meslek lisesinin burası olduğunu tahmin ettiğini söyledi.


Vali Tepe, Yenişehir Mahallesi'nde bulunan, Haydar Aliyev Endüstri Meslek Lisesi'nde Azerbaycan Başkonsolosu Ayhan Süleymanov ve gazetecilerle incelemelerde bulundu. Öğrenci yatak odalarından, sınıflara, elektrik ve motor bölümünden yemekhanesine, spor salonundan atölyelerine kadar, Haydar Aliyev Endüstri Meslek Lisesi'nin en üst standartlarda inşa edildiğini aktaran Vali Tepe, "Kar kış gelmeden öğrencilerimizi buraya almak hedefimizdi. Bu hedefimize ulaşmış bulunuyoruz. Burada tabi sizler aracılığıyla başta Azerbaycan olmak üzere SOCAR firmasına ve diğer bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum."dedi.


Kars'ın, meslek lisesi standartlarının çok üzerinde...